REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ce a putut să zică Ramona Gabor despre Irinel Columbeanu: „M-am mutat din țară din acest motiv”

Ce a putut să zică Ramona Gabor despre Irinel Columbeanu: „M-am mutat din țară din acest motiv”

A.F. 20 iulie 2024 | 00:00 447

Ramona Gabor a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre fostul cumnat al său, Irinel Columbeanu, într-o recentă apariție în podcastul „Gând la gând cu Teo”, moderat de Teo Trandafir. În timp ce recent a revenit în România pentru a petrece timp cu nepoata sa, Irina, care s-a întors din America după șase ani, Ramona a profitat de ocazie pentru a clarifica aspecte legate de relația sa cu fostul milionar.

Ce a putut sa zica Ramona Gabor despre Irinel Columbeanu: „M-am mutat din tara din acest motiv”Ramona Gabor

Ce relație a existat între Ramona Gabor și Irinel Columbeanu

Deși, sora ei a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu timp de câțiva ani, Ramona Gabor a declarat că ea nu a avut niciodată o relație strânsă cu acesta. 

În timpul vizitei sale în România, Ramona a dorit să petreacă timp cu familia și să-și reînnoade legăturile cu nepoata sa, Irina. 

„Am venit în România, în primul rând, pentru că nepoata mea a ajuns și ea, după șase ani, pe meleagurile noastre și am vrut să petrec timp cu ea. Ca fetele, dar și în familie, pentru că, de fapt, a fost în Bacău până acum.

Acum l-am văzut (n.r. pe Irinel Columbeanu) pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: ‘dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine’. Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv. Să îmi demonstrez mie că pot să fiu cineva.”, a declarat Ramona Gabor.

Ramona a subliniat că motivul principal pentru care a ales să se mute în Emiratele Arabe Unite a fost dorința de a demonstra că poate avea succes pe propriile forțe. „Am decis să plec din România pentru a-mi demonstra mie însămi că pot reuși fără a depinde de Irinel Columbeanu. Am dorit să îmi construiesc o viață de succes pe cont propriu și să arăt că pot fi cineva fără ajutorul lui,” a adăugat ea.

În ciuda percepției publice și a comentariilor care sugerează că succesul său este legat de fostul cumnat, Ramona a reafirmat că respectă rolul lui Irinel în viața Irinucăi. „Respect și-l voi respecta întotdeauna pe Irinel Columbeanu pentru că este tatăl Irinei. Totuși, nu pot spune că am avut o relație personală apropiată cu el. Nici măcar nu am avut o conversație de 15 minute,” a concluzionat Ramona.

Aceste declarații aduc lămuriri despre relația complexă dintre Ramona Gabor și Irinel Columbeanu, subliniind dorința acesteia de a se afirma prin propriile merite, scrie realitatea.net.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te-ai mutat din tara pentru ca arabii platesc mai bine pentreu borfeturi .
5
0
Succes pe propriile forte inseamna sa su ga acadele be lite!
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436