REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ce a putut spune recent, Alexia despre relația cu Mario Fresh: „Sunt lucruri pe care nu le știu despre el”

Ce a putut spune recent, Alexia despre relația cu Mario Fresh: „Sunt lucruri pe care nu le știu despre el”

Valentina CAMARA 9 martie 2023 | 00:00 615

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, având o relație de peste 6 ani. Cei doi tineri trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Ce a putut spune recent, Alexia despre relatia cu Mario Fresh: „Sunt lucruri pe care nu le stiu despre el”

Mai mult decât atât, recent, fiica Andreei Esca a făcut chiar o serie de declarații despre relația cu iubitul ei, dezvăluind că acesta o surprinde mereu cu flori, mai ales cu ocazia sărbătorilor.

Un lucru pe care șatena l-a mai dezvăluit a fost că, deși au o relație de lungă durată, cu siguranță nu știe multe lucruri despre partenerul ei, iar în aceeași situație se află și tânărul, care la rândul său, cel mai probabil nu o cunoaște atât de bine pe iubita sa.

”De obicei (n.r. o surprinde) cu un buchet de flori. Eu țin foarte mult la chestiile astea, de 1 martie, 14 februarie. Cred că niciodată nu știi un om 100%, oricine ar fi acela. Cred că mereu afli lucruri noi despre un om, deci da, cred că sunt lucruri pe care nu le știu despre el și el despre mine.  De la început așa a fost relația noastră, eu oricum știu și știam dinainte că am o filmare știm când începe, dar nu știm când se termină.

Vara, de exemplu, amândoi suntem foarte ocupați, dar el este și plecat, și de asta comunicăm și ne luam anumite vacanțe. Știm că luna aceea este mai liberă și suntem unul pentru celălalt.”, a declarat Alexia Eram, pentru un post TV.

Nu de mult, Alexia Eram a vorbit despre căsătoria cu Mario Fresh, mai ales că fanii sunt extrem de curioși să afle când au cei doi tineri de gând să facă pasul cel mare în fața altarului. Astfel, privind acest aspect, fiica Andreei Esca vrea să mai aștepte, iar de aceeași părere este și partenerul ei de viață.

"Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună.", a precizat Alexia Eram, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303