REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Ce a răspuns Cristina Ciobănașu atunci când a fost întrebată dacă vrea să aibă un copil cu iubitul ei

Ce a răspuns Cristina Ciobănașu atunci când a fost întrebată dacă vrea să aibă un copil cu iubitul ei

Deria ISLEAM 20 august 2024 | 00:00 259

Cristina Ciobănașu și Alex Mureșan formează un cuplu de trei ani. Se înțeleg de minune, se completează unul pe altul și au planuri de viitor. Actrița din „Lia, soția soțului meu” a fost cerută în căsătorie pe două continente diferite și au vorbit despre momentul în care vor deveni părinți. Cristina Ciobănașu a vorbit, pentru Unica.ro, despre posibilitatea de a deveni, pentru prima oară, mamă.

Ce a raspuns Cristina Ciobanasu atunci cand a fost intrebata daca vrea sa aiba un copil cu iubitul ei

Alex Mureșan și-a manifestat clar intenția, printr-o cerere în căsătorie spontană, pe două continente diferite, însă fără a avea un inel pregătit. De altfel, actrița nu se grăbește să facă pasul cel mare încă.

Întrebată dă se vede în ipostaza de mamă, Cristina Ciobănașu a recunoscut că ea și Alex au vorbit despre asta.

„Nu știu, în ultima vreme am cam început să mă gândesc așa că vine o vreme când ar trebui, dar nu vreau să pun presiunea asta pe mine, pentru că sunt genul care se stresează atunci când își dă ceva de lucru.

Spre exemplu, când vine vorba de muncă, până nu termin toate lucrurile de pe listă în ziua respectivă, nu mă pot relaxa, nu am liniște.

Și mă gândesc că la fel va fi și dacă îmi propun să fac asta și atunci cumva vrea să îl las pe Dumnezeu să hotărască când va fi acel moment, dacă va fi, că se poate la fel de bine să nu fie, cine știe”, a declarat, pentru Unica.ro, Cristina Ciobănașu.

„Alex nu pune presiune”

„Amândoi avem așa chestia asta de a avea un copil ca o completare a familiei, ca întregirea familiei. Dar nici Alex nu pune presiune, din contră. Deși ne tatonăm cu subiectul ăsta încă de la începutul relației, în glumă, mai așa să vedem care e situația pe celălalt teren, abia de un an încoace am început să vorbim serios despre asta.

Dorința există de ambele părți. Până la urmă e important să fim noi într-un punct al vieții în care psihic să fim pregătiți să-l primim, pentru că mi-este foarte frică de treaba asta. Sunt atât de angrenată în ideea de carieră și de viață profesională, încât mi-e frică că nu voi fi pregătită pentru el”, a povestit actrița despre teama ei, conform libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine mai sunt si oparitii astia si de ce ne-ar interesa pe noi daca vor sa si-o traga sau nu ?
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365