REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.1° Constanța Mie., 18 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6856
23.1° Constanța Miercuri, 18 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6856
 

Ce a răspuns ÎPS Teodosie când a fost întrebat dacă inseminarea in vitro e păcat

Ce a răspuns ÎPS Teodosie când a fost întrebat dacă inseminarea in vitro e păcat

A.F. 26 august 2024 | 00:00 1225

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a declarat că inseminarea in vitro este împotriva firii, dar a mai completat că după realizarea acestei proceduri se naşte un om, „tot cu voia lui Dumnezeu, că fără voia lui Dumnezeu nu se naşte”.  

Ce a raspuns iPS Teodosie cand a fost intrebat daca inseminarea in vitro e pacatÎPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat la o emisiune de la Radio Dobrogea dacă inseminarea in vitro este păcat.

„Sigur este ceva împotriva firii, dar trebuie să luăm două aspecte. Odată ce s-a făcut această inseminare, se naşte un om, tot cu voia lui Dumnezeu, că fără voia lui Dumnezeu nu se naşte, se unesc cele două elemente, elementul bărbătesc cu elementul femeiesc şi iată Dumnezeu este cel care creează sufletul. Dacă se întâlnesc seminţele femeii cu a bărbatului, sigur răsare o nouă fiinţă. Cel ce se naşte este om în regulă”, a declarat arhiepiscopul Tomisului, potrivit news.ro.  

El a dat ca exemplu cazul Adrianei Iliescu, care a născut o fetiţă, atunci când avea 66 de ani, prin fertilizare in vitro.

„Când am făcut botezul fetiţei profesoarei de 68 de ani, trăia vrednicul de pomenire, Patriarhul Teoctist, şi am întrebat «Iată, am fost chemat». Patriarhul a zis: «Este o persoană, trebuie să-i facem botezul». Şi iată sunt foarte bucuros că dialoghez din când în când nişte persoane deosebite. Dumnezeu i-a dat mamei ani mulţi să-şi vadă fetiţa mare crescând frumos. Şi iată vedem că rodul, dacă este de la Dumnezeu este binecuvântat şi bun”, a mai declarat ÎPS Teodosie.  

Adriana Iliescu a născut o fetiţă, în 2005, la vârsta de 66 de ani, fiind, timp de un an, cea mai vârstnică mamă din lume, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand se unesc doua seminte de barbat ce zici este pacat mare sau nu? daca este pacat mare de ce esti in functie inca? Ce cauta un poponar ,un pagan sa ne vorbeasca de Dumnezeu? De ce te-ai unit tu ani de zile numai cu barbati? Atat te-a dus mansarda? sau Aatat ai putut? De ce nu ai familie? Copii? Ce exemplu esti tu pentru societate? dar pentru ne da noua lectii de credinta de morala in fata lui Dumnezeu.Cine te crezi tu mai presus de Dumnezeu? Tu ii judeci pe toti? De ce ca esti un popa poponar labar cu bani multi furati? Ce exemplu eati tu pentru noi? Un c***t nu esti nimic o p**a moarta futut in c*r. Ce rodesti tu? Doar c***t si pule a iesit din tine! Nu este un pacat mare sa vin sa-ti pup mana care o pui pe pule? Nu este un pacat si mai mare sa apari tu si sa joci rolul marelui Sfant si al lui Dumnezeu? Tu si ceilati ai tai curisti securisti turatori? ca asa se vorbeste ca iti plac barbatii? Ai fost esti casatorit cu o femeie? Nu! Am uitat ca astia ca voi pe invers urasc femeile.
2
1
Sa fie voia lui Dumnezeu de nu te mai saturi,sa nu fie na.Toata treaba este faptul că esti ahtiat dupa arginti.Si cel mai placut pare sa fie ca ai sa putrezesti si dumneata k un om de rînd.Ialingurapatot.
2
1
Nu mai puneti poze cu imbicsitul asta de popa ca ni se arde netul
6
1
Bai solomoane,ia ti mizeria de teodosie si impuscati va.Iar tu,Replico,vezi ce patesti daca tot scrii si l bagi in seama pe nemernicul asta de popa?
5
0
Cu fiecare atac la persona indreptate spre aceasta fata bisericeasca, voi presuspusii "ziaristi" va faceti si mai acatarii de ras. Voi care suntti mai prejos decat acesta, ar trebui sa va puneti pe aceasi treapta cu el atunci cand il denigrati dc nu cumva mai jos. Ai da, am sa generalizez, nu e vorba doar de acesta, ca doar nu e frate cu tata, de fiecare om de care va place sa-l luati i ras, indiferent de cinee ar fi si de ce anume a facut/zis sau n-a facut/zis. Va consider de o calitate precara. Asa sa va ajute Dumnezeu!
4
9

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166