REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
26.1° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Ce a spus Gică Hagi înaintea întâlnirii cu Mircea Rednic

Ce a spus Gică Hagi înaintea întâlnirii cu Mircea Rednic

Victor ROTARU 25 octombrie 2023 | 14:00 304

Farul Constanța și UTA Arad se întâlnesc joi, 26 octombrie, într-o restanță a rundei cinci din SuperLiga României. Partida de la Ovidiu se joacă de la ora 20:00.

Ce a spus Gica Hagi inaintea intalnirii cu Mircea RednicGică Hagi

La conferința de presă premergătoare partidei, Gică Hagi (58 de ani) a recunoscut că are probleme de lot, iar jucători importanți precum Dragoș Nedelcu, Ionuț Larie și Louis Munteanu vor fi indisponibili. 

Totuși, „Regele” nu se teme de echipa lui Mircea Rednic și a dezvăluit că este gata să atace și să obțină toate cele trei puncte. 

„Jucăm împotriva unui bun prieten (n.r. Mircea Rednic) și un coleg cu care am jucat și crescut împreună. Sperăm ca la acest meci să fim mult mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că la U Cluj am făcut un meci bun și ne-am impus la posesie, dar și la mai multe capitole. 

Ca și jucători, accidentarea lui Nedelcu a recidivat la meciul cu U Cluj. Mai avem jucători ca Larie, care a ieșit la pauză și nu știm dacă va juca. Louis Munteanu are și el o mică problemă, dar încercăm să le gestionăm. Cojocaru, Androanche și Vînă sunt și ei accidentați, dar și Benchaib de care știți deja cu toții. Avem ceilalți băieți și suntem optimiști că vom face un meci mare și să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie. 

UTA a crescut de la meci la meci, sunt convins că Mircea știe ce face, practic a demonstrat. O echipă destul de puternică, față de U Cluj este mult mai puternică și verticală. Cu siguranță de așteaptă un meci de luptă și foarte greu. I-am analizat, am văzut ce calități și defecte au. 

Fiecare echipă care vine la Constanța e obligată să se apere, deci sunt obligate prin jocul pe care îl facem și prin mentalitate. Important e să fim noi și să avem capacitatea să înscrie”,  a declarat Gică Hagi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712