REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.9° Constanța Vin., 4 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6872
23.9° Constanța Vineri, 4 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6872
 

Ce au găsit polițiștii la traficanții de arme, în urma descinderilor din Constanța

Ce au găsit polițiștii la traficanții de arme, în urma descinderilor din Constanța

Virgil STOIAN 4 octombrie 2024 | 13:43 1100

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în executare 21 de mandate de percheziție domiciliară în județul Constanța.

Ce au gasit politistii la traficantii de arme, in urma descinderilor din Constanta

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat de la domiciliile celor percheziționați 13 arme neletale tip pistol și 9 arme neletale tip pușcă, toate supuse autorizării, 200 de unități de muniție neletală și o arbaletă supusă notificării.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Reamintim că, în această dimineață,  polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., au pus în executare 316 mandate de percheziție domiciliară în toate județele țării.

Acțiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Astfel, polițiștii au documentat activitatea infracţională a unei societăți comerciale din afara teritoriului țării, care, prin intermediul unui site, ar fi comercializat, pe teritoriul României, către persoane fizice, arme din categoria celor supuse autorizării şi diferite tipuri de muniţie aferente acestora, fără a respecta condiţiile legii privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Video 1

Video 2

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi au halit circul de fapt ei au intrat după lucruri mai grele dar nu au găsit ,daca nu găseau jucăriile astea le luau la oameni cuțitele de bucătărie doar sa nu plece cu mana goala
2
2
Și pe aia a lu Mircea oaie de pe atelierelor....care vând droguri și șoricioaică la copii..... stați și ai păziți.....că sunt sifoane bune.....
6
1
Praf in ochi la fraieri atatia curcani pentru alegeri atatea stiri pentrj niste jucarii
8
1
Cîte resurse consumate
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710