REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ce au stabilit procurorii în cazul gardienilor care au bătut cu bestialitate doi adolescenți, la Centrul de Reeducare de la Buziaș

Ce au stabilit procurorii în cazul gardienilor care au bătut cu bestialitate doi adolescenți, la Centrul de Reeducare de la Buziaș

Virgil STOIAN 29 iulie 2023 | 11:07 1204

Gardienii Centrului Educativ Buziaș acuzați că au bătut cu bestialitate doi adolescenți au primit control judiciar. Una dintre adolescente a fost trântită de pământ și bătută cu bestialitate, în timp ce unul dintre gardieni o ținea imobilizată, anunță Mediafax.

Ce au stabilit procurorii in cazul gardienilor care au batut cu bestialitate doi adolescenti, la Centrul de Reeducare de la Buzias

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș transmite că a preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj cauza având ca obiect exercitarea unor acte de violență fizică de către doi agenți din cadrul Centrului Educativ Buziaș asupra a două persoane internate.

Cu ocazia cercetărilor ăcute vineri, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de G.S., agent șef principal în cadrul Centrului Educativ Buziaș, pentru purtare abuzivă, și față de Ș.A-G., agent din cadrul Centrului Educativ Buziaș, pentru coautorat la purtare abuzivă.

„În fapt, în sarcina inculpatului G.S. s-a reținut că în data de 24.07.2023, în jurul orelor 16, în incinta Centrului Educativ Buziaș, pe fondul unui conflict verbal între persoanele internate, inculpatul ar fi aruncat-o la pământ pe persoana vătămată C.S. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaș, apoi ar fi lovit-o cu mâna, cu tonfa din dotare și cu genunchiul, în timp ce inculpatul Ș.A.-G., ar fi tinut-o imobilizată pe persoana vătămată C.S. în timpul agresiunii, provocându-i astfel leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ulterior, inculpatul G.S. s-a deplasat către persoana vătămată V.I. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaș, pe care ar fi prins-o de gât și ar fi lovit-o cu palma peste față, nefiindu-i provocate leziuni care să necesite zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Procurorul din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a dispus sâmbătă luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei doi, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai infractorii astia minori sunt mai rai decat majorii. Nu stiu decat de frica. Si bataia doare. Pana nu i strici in bataie nu se potolesc. Si fetele nu fac exceptie. Dimpotriva. Ce e aia 2 zile ingrijiri medicale? Nimic fata de ce merita hotii minori. Ala e centru de reeducare. Educatia lor se face cu batul dat in cap sa faca cucuie. Judecatori nu mai exista. Acum sunt doar femei judecatori si procurori. Habar nu au nici cate gauri are pysda.
10
2
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016