REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Ce AVERI au NOII CONSILIERI judeţeni PMP şi PRO ROMÂNIA

Ce AVERI au NOII CONSILIERI judeţeni PMP şi PRO ROMÂNIA

Replica API 23 noiembrie 2020 | 00:00 3221

Dacă zilele trecute cotidianul Replica de Constanţa atrăgea atenţia asupra averilor noilor consilieri judeţeni PSD, PNL, USR-Plus şi ALDE, acum a venit şi rândul colegilor de la Partidul Mişcarea Populară şi Pro România. Ziarul Replica continuă seria articolelor în care vă prezintă averile pe care le deţin noii consilieri judeţeni. Printre cei 36, se numără 3 consilieri membri ai PMP şi alţi 3 care fac parte din Pro România. Dintre aceştia, doar Răzvan Filipescu de la Pro România nu şi-a publicat declaraţia de avere.

Zeci de mii de lei, în conturile consilierilor judeţeni PMP

Ştefan Chiriac, consilier judeţean PMP, a precizat în declaraţia de avere că deţine, în Constanţa, două terenuri şi două imobile. Mai are şi un autoturism, dar şi 50.000 de dolari în cont. Veniturile realizate în ultimul an fiscal ajung până la 64.402 de lei.

Nu la fel de de pline sunt şi conturile lui Claudiu Palaz. Acesta nu are terenuri, în schimb, are un imobil în Târgovişte. Mai are şi două autotursime, nu are bijuterii, iar veniturile realizate în ultimul an fiscal ajung până la 149.219 de lei.

Virgil Senopol

Pe de altă parte, colegul celor doi, Virgil Senopol, este asociat în trei firme: Milex Professional Group SRL, Eurotrading Sea Coast SRL şi Founds Management Solutions TMS SRL. Senopol nu are imobile ori terenuri, în schimb are două autoturisme. Venitul realizat în ultimul an fiscal ajunge până la 11.383 de lei.

Conturi pline şi la Pro România

În declaraţia de avere, Leonard Drăgan a precizat că nu are terenuri, nici imobile nici bijuterii, ori autoturisme. În schimb, venitul realizat în ultimul an fiscal ajunge până la 126.608 de lei.

Colegul său, Vasile Rizea, are, potrivit declaraţiei de avere, două terenuri în Tulcea şi unul în Târgovişte. Mai are şi un imobil în Constanţa, unul în Tulcea şi altul în Neptun. Rizea nu are bijuterii, în schimb are în conturi 17.500 euro şi alţi 123.164 de lei. Venitul realizat în ultimul an fiscal ajunge până la 101.500 de lei.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ultimul gay din istoria primariei
0
1
Votam Noua Dreapta sa le confiste averite la canal cu ei
2
0
Bai mwila de farmacist, de unde pizda matii ai ajuns tu mare consilier. Dintro farmacie amarata, bai mwistule, ti sa murdarit mustata de diarie,
2
0
sunteti frustrati ca altii au mai mult ca voi dar nu v ati phute niste pumni n gura ca voi sunteti vinovati. Toata viata voastra patetica numai cu gandul la furat ati fost, era si normal ca unii vor fura mai mult ca altii. Toata viata voastra patetica v at gandit sa furati ce apucati, uite ca altii au apucat sa fure mai mult. Dar nu este absolut nimeni de vina decat voi astia care nu respirati fara sa furati ceva , pt ca nu v a interesat decat de voi, si i ati lasat pe astia sa fure cum vor. O sa muriti frustrati si saraci si nimeni nu o sa va planga,pt ca voi toti ati distrus viitorul tarii.
1
1
..traieasc de 72 ani pe acest pamant romanesc..am muncit de m-a luat dracu...am studii superioare militare...am muncit 50 ani,conf. datelor di carnetul de munca...nu m-am plimbat prin tari straine..nu sunt fumator..nu consum alcool...banii i-am bagat intr-o casa din chirpici construita in anul 1982..n-am decat masina saracului roman...un amarat de logan...am bani doar in cont pentru o eventuala inmormantare...fratilor romani..este strigator la cer...de unde au putut strange acesti indivizi asa averi???nimeni nu ne crede...
3
0
Cu asa averi de ce le-ar pasa de oamenii de rand? Singura preocupare a lor este cum sa isi pastreze si sa isi inmulteasca averelile!!!
3
0
Deci votam Noua Dreapta singurul partid cu oameni fara averi colosale
1
3
''Cinstitii'' si ''corectii'' care vor sa ne conduca. Ma sperie comentariile de mai jos. Vai de capul nostru, ce ne asteapta!
2
0
mostenirea hotului palaz pe care si-a construit vila in care sta !!! Se aude replica ??? Ca eu nu pot decat sa le dau cacatul la lins hotilor !!!
3
1
Palaz sarac si cinstit ha,ha,haaa,un hot,un infractor cu sute de hecrare si ferma la cobadin A furat dea rupt a luat 2,3 mil eur pt terenul de la podul Agigea si l-a bagat pe tacsu la inaintare
5
2
Deci nevasta aluia de la pro romania este sefa in primarie. Ca sa stim cine e pro romania de fapt.
6
1
Leonard Dragan sa ii multumeasca lui Rasauteanu, ca atfel tot la bariera la Tomis lucra.Era baiatul care ridica bariera , un neica nimeni .Un tradator idiot.
7
0
Bine punctat. Plus palatele si pamanturile pe numele lui tasu.
8
0
La Palaz mai puneti si niste cablu in declaratia de avere,ala cu care furnizeaza curent catre beach-baruri!
11
1

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212