REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce caută o bombă sexi în conducerea Companiei Aerospațiale din România?!

Ce caută o bombă sexi în conducerea Companiei Aerospațiale din România?!

Andreea CONDURACHE 19 octombrie 2023 | 00:00 5439

Haschka Luiza Mihaela, fiică de politician, și fost director general la Porturile Dunărene, are o traiectorie interesantă. A fost plasată de PSD, în 2017, în funcția de vicepreședinte al Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrarea Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu (APDF). În august 2021, Drulă a numit-o director general al companiei, funcție pe care și-a menținut-o până la începutul anului 2022. Pentru că nu putea să rămână fără o sursă de venit, femeia a ajuns și în conducerea Companiei Aerospațiale din România. Mandatul îi expiră în curând, iar compania este pe punctul de a-și alege noi administratori. Va pleca Haschka de la conducerea societății de stat?!

Ce cauta o bomba sexi in conducerea Companiei Aerospatiale din Romania?!Haschka Luiza Mihaela

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor companiei Romaero se va întruni în ședință în cursul zilei de 2 noiembrie 2023. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte printre care și cel de alegere a șapte administratori ca urmare a expirării mandatelor actuale. Printre administratori se numără și Luiza Mihaela Haschka, în vârstă de 46 de ani, fiica lui Mihai Ungureanu, fost parlamentar PRM, decedat în anul 2009. Acesta a ajuns în compania Romaero în anul 2022 după ce a fost revocată din funcția de director general al Companiei Naționale Administrarea Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu (APDF), fiind propulsată în această funcție de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă în august 2021, în locul lui Marian Dumitru Bălășcău. Doar câteva luni s-a bucurat de poziție, pentru că succesorul lui Drulă la Ministerul Transporturilor, Grindeanu, a făcut curățenie și aici, impunându-și proprii oameni. Haschka a fost înlocuită cu Marius Olteanu, acesta deținând, în prezent, funcția de director general.

Ce cauta o bomba sexi in conducerea Companiei Aerospatiale din Romania?!

Rămâne Haschka și fără locul din CA Romaero?

Așa cum ziceam și mai sus, mandatul de administrator al Luizei Haschka urmează să expire, motiv pentru care Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor se va întruni în ședință pe 2 noiembrie 2023 pentru numirea altei persoane sau pentru prelungirea mandatului lui Haschka. Rămâne de văzut dacă își va păstra locul și salariul de administrator al companiei.

Ce cauta o bomba sexi in conducerea Companiei Aerospatiale din Romania?!

Haschka Luiza Mihaela a deținut trei firme: Holbina Trei Bibani SRL, cu cifra de afaceri de peste 95 623 lei și sediul în București, cu hoteluri în Deltă, aceasta fiind controlată de Iris Concept Marketing, înființată anul trecut și unde Haschka apare asociată alături de Silvia Savu, din Tulcea. Sediul societății este tot în Tulcea. Recent, cele două, împreună cu Iris Concept Marketing, au cumpărat acțiuni de la GCIT - Gestiune și Consultanță IT – SA.

Tatăl ei, Mihai Ungureanu, a fost una dintre eminențele cenușii ale guvernărilor PSD, în perioada lui Ion Iliescu. A fost jurnalist, critic literar, scriitor dar și om politic, fiind senator român, ales în Senatul României în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008 după ce a candidat pe listele PRM în județul Argeș. Mihai Ungheanu a fost, de asemenea, secretar de stat, fără apartenență politică, la Ministerul Culturii, în Guvernul Văcăroiu, fiind subordonatul direct al lui Viorel Hrebenciuc. Între 2003 și 2006 a fost secretar general al Camerei Deputaților, când instituția a fost condusă de Valer Dorneanu, Adrian Năstase și Bogdan Olteanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Când Ungureanu,când...Ungheni!Hotărâți-vă ,măi!
0
0
Este foarte buna, cand se umfla se ridica in spatiu cu incarcatura aferenta si se umfla de foarte multe ori cu costuri modice.
1
0
Catzi lei a cheltuit Compania Aerospaziale Romana de la infiintzare si cu ce rezultate,rog sa raspunda daca stie cineva.
4
0
Noi la Cernavodă stăm acasă la tura de noapte si in weekend dupa amiaza, ne folosim de Dusterul de serviciu( CT99PCV) pentru cumpărături personale și plimbăm nevasta unde are nevoie, trai pe vatrai la poliția locală! VILAU+Eu ca sa nu ma plictisesc o mai ating pe Veronica in sediul politiei locale de la Cernavoda,ea mai umbla cu Comandasu cand este Olga la produs in Regatul Unit!Noi nu deranjam interlopi,ne este mai bine asa,eventual un amarat la piata!Mai bine urmarim promotiile la molurile din oras,o banana,un mar la pret redus,timpul sa treaca!
6
0
Să vă f*t în gură Replica că mi-ai șters comentariu!
5
0
Deci votăm Noua Dreaptă !!! legionarii să facă dreptate parașutele la canal
2
0
A dus pe mulți la cer în stil doggy și adânc în gat .
2
0
Bomba sexy fotosopata, se pune? Dac o vezi in realitate te sperii!!! Si spun sursele ca i pute si gura... Scarbos!!!
5
1
e hehe ...."tanara de azi " babeta de alta data
2
0
uite cum ajungi din petarda in naveta spatiala
4
0
Este simplu! Domnisoara este fata lu'tata! Si Tata este baiatu'lu Tata! Nimic nu este intamplator! Fostii sunt actualii! Daca nu prin ei , prin copii sau nepotii lor! SEcu' si Partidu' Unic , vegheaza la bunastarea lor si a lor! POPORUL este o linie paralela! Ei ...sunt STATUL PARALEL!
4
0
se poate dar sexy este de carton. Daca da jos tencuiala de fard ramane o hidoasa babaciune uzata si consumata. Nu va mai luati dupa fotoshopate. E doar o manglitoare din familie de securisti care au furat poporul roman .
5
0
nu fiti rai si... invidioase! cine poate, poate cine nu s a... munceasca nenica , munca la facut pe om ...cuminte ,ascultator!
1
4
Cum ce cauta ?Nu vedeti ce cauta ? Numele de familie cauta de la sine Haschka asta nu e cu terminatia EANU dar e tot de acolo
8
1
dupa ce s-a aranjat ,s-a stilat ... ...baloane
9
0
orice companie privata care se respecta are in conducere bombe sexy , fara ele afacerile sunt moarte . la bugetarii din romania aceste bombe sexy au un rol bine definit , barfa multa , ametirea sefilor pensionari care acasa au plictiseala , si trafic de influenta foarte dezvoltat fiind fetele taticilor din politica . succesuri si nu le concediati , fara ele nu va functiona nici guvernul , nici parlamentul , nici judetele si nici primariile .
11
1
Bravo ei ca si io sunt bugetara si frec p***a pe bani fraierilor di la privat
8
6
Asta bombă sexy???? Ha ha ha ha ha
9
5
Așa se face politica în r*mânia prostii cu votantul, Și de restul se ocupă ei ca să le fie bine și la tot neamul lor
13
1
Hoasca Luiza cauta bani nemunciti
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510