REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 12 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6880
19.4° Constanța Sâmbătă, 12 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6880
 

Ce cote au la casele de pariuri candidații la alegerile prezidențiale!

Ce cote au la casele de pariuri candidații la alegerile prezidențiale!

Deria ISLEAM 12 octombrie 2024 | 00:00 274

Pe măsură ce România se pregătește pentru alegerile prezidențiale din 2024, casele de pariuri reflectă preferințele actuale ale publicului și conturează un peisaj politic în plină schimbare. De la nume consacrate în politică până la figuri mai puțin cunoscute, fiecare candidat își joacă șansa de a ajunge în funcția de președinte. Cotele de pariuri devin un barometru interesant al percepției publice, oferind indicii despre favoriți și despre cei care au șanse minime. Aceasta este o cursă complexă, cu favoriți precum Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, dar și cu outsideri precum Elena Lasconi sau George Simion. Cum va evolua cursa prezidențială și ce impact vor avea campaniile electorale asupra acestor cote? Alegerile din toamna anului 2024 promit o competiție acerbă, iar cotele actuale ar putea suferi schimbări dramatice în lunile următoare​.

Ce cote au la casele de pariuri candidatii la alegerile prezidentiale! cotele candidaților la alegerile prezidențiale 2024

Cotele candidaților la Alegerile Prezidențiale 2024

Întrucât alegerile prezidențiale din 2024 se apropie, atenția publicului și a caselor de pariuri se concentrează asupra candidaților care concurează pentru funcția supremă în stat. Cotele de pariuri oferă o perspectivă interesantă asupra șanselor fiecăruia de a câștiga.

Ce cote au la casele de pariuri candidatii la alegerile prezidentiale! Elena Lasconi, Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, George Simion

Marcel Ciolacu, favorit la pariuri

Favoritul rămâne Marcel Ciolacu, liderul PSD, cotat la 1.75, ceea ce indică o probabilitate mare de victorie. Cu o carieră politică solidă și sprijinul unui partid de mare anvergură, Ciolacu este considerat de mulți o figură dominantă în cursa electorală. În mod similar, Mircea Geoană, fost ministru de externe și actual secretar general adjunct al NATO, este văzut ca un competitor serios, având o cotă de 2.00. Geoană, care a mai fost în cursa prezidențială în 2009, își păstrează o bază solidă de susținători și o imagine internațională puternică.

Ce cote au la casele de pariuri candidatii la alegerile prezidentiale! cota lui Marcel Ciolacu la Alegerile Prezidențiale 2024

Elena Lasconi, pe locul al treilea

Pe locul trei, Elena Lasconi, primar al Câmpulung Muscel și un outsider din perspectiva politicii naționale, este cotată la 6.00. Lasconi reprezintă o voce nouă și neconvențională în politica românească, aducând o altă abordare în această competiție dominată de figuri tradiționale.

Ce cote au la casele de pariuri candidatii la alegerile prezidentiale! cota Elenei Lasconi la Alegerile Prezidențiale 2024

Cotele lui Ciucă și Simion

Cotele reflectă și poziția altor candidați bine cunoscuți: Nicolae Ciucă, fost premier, este cotat la 10.00, în timp ce George Simion, liderul partidului AUR, se află la 15.00. Acești candidați au șanse mai mici conform caselor de pariuri, dar o surpriză nu poate fi exclusă, având în vedere evoluțiile rapide ale campaniei electorale.

Ce cote au la casele de pariuri candidatii la alegerile prezidentiale!   cota lui Nicolae Ciucă la Alegerile Prezidențiale 2024

La polul opus al clasamentului, se află candidați cu șanse minime de a câștiga, precum Ludovic Orban, Cristian Diaconescu și Kelemen Hunor, toți având cote de 111.00. Cei mai dezavantajați în această cursă, conform cotelor, sunt Ana Birchall, Cristian Terheș și alții, cu cote impresionante de 222.00, iar Sebastian-Constantin Popescu și Alexandra-Beatrice Bertalan-Păcuraru se situează la coada clasamentului cu cota maximă de 555.00.

Ce cote au la casele de pariuri candidatii la alegerile prezidentiale! cota lui George Simion la Alegerile Prezidențiale 2024

Este important de menționat că aceste cote se pot schimba pe măsură ce campania avansează și apar noi evenimente sau dezvăluiri care să influențeze percepția publică​.

Alegerile prezidențiale vor avea loc în noiembrie 2024, cu un posibil tur secund în decembrie, dacă niciun candidat nu va obține majoritatea absolută în primul tur. Această perioadă de campanie va aduce, cu siguranță, noi evoluții și schimbări în preferințele electoratului, iar cotele de pariuri oferă un indicator fascinant al dinamicii politice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358