REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ce crede Sorin Grindeanu despre comasarea alegerilor

Ce crede Sorin Grindeanu despre comasarea alegerilor

Virgil STOIAN 30 ianuarie 2024 | 12:56 841

Sorin Grindeanu este de părere că toate alegerile din acest an ar trebui să fie „la timpul lor”, lăsând astfel să se înțeleagă că nu susține comasare lor.

Ce crede Sorin Grindeanu despre comasarea alegerilorSorin Grindeanu

„Eu, de principiu, susțin ca fiecare alegere să fie la timpul lor. Acum, sigur, e un semn de întrebare legat de locale. Dacă vă aduceți aminte, alegerile locale se țineau undeva la începutul verii, din 1990 încoace.

Se țineau la sfârșit de mai-iunie. O singură excepție a fost acum patru ani, când pe perioada de pandemie și de urgență s-a făcut alegerile în septembrie.

Mi-e greu să fac o analiză, dar eu sunt adeptul păstrării unui calendar normal, știut foarte bine de toată lumea”, spune Sorin Grindeanu.
Comasarea alegerilor este susținută mai degrabă de lideri PNL

„Decizia va fi în așa fel încât să fie bine pentru cetățenii României și pentru democrație”, spunea luni Nicolae Ciucă despre o posibilă comasare a alegerilor europarlamentare cu cele locale.

În acest an vor fi organizate toate tipurile de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
6
0
Asta ar trebui sa nu mai fie ales. Totusi ar fi necesar sa comaseze alegerile pentru ca prea multi bani cheltuiti pe ceva care se stie clar cine va castiga. Este f clar ca ei stiu de acum cum va fi mersul alegerilor .
4
0
Nu ne intereseaza ce zice asta!
6
0
Un ingamfat lipit de scaun. Ce poate sa zică despre os, este evident.
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016