REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și Horațiu Nicolau, iubitul ei

Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și Horațiu Nicolau, iubitul ei

Valentina CAMARA 20 aprilie 2023 | 00:00 3560

Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. Cei doi au o relație frumoasă și se iubesc mai mult pe zi ce trece. Chiar dacă multă lume îi vede în public, puțini știu ce diferență de vârstă este între ei, care trecere de 25 de ani.

Ce diferenta de varsta este intre Lidia Buble si Horatiu Nicolau, iubitul ei

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz și își expunde viața personală în fața publicului. Însă, când vine vorba despre viața personală și sentimente, Lidia Buble rămâne discretă.

Cu toate acestea, fanii au ocazia să o vadă destul de des alături de iubitul ei, Horațiu Nicolau. Acesta este un afacerist de succes, iar între cei doi este o diferență de vârstă destul de mare.

Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și Horațiu Nicolau

Nu mai este un secret pentru nimeni că Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu, având în vedere că s-au afișat de multe ori împreună, nu s-au ferit de ochii publicului și s-au mutat împreună.

Relația lor este din ce în ce mai serioasă, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Se pare că acest lucru nu le afectează deloc comunicarea și au multe lucruri în comun.

Puțini știu că Horațiu Nicolau este mai în vârstă decât Lidia Buble cu aproape 30 de ani. Cântăreața are 29 de ani, iar iubitul ei aproape 60. Chiar dacă este o diferență semnificativă, cei doi par mai fericiți ca niciodată și nu pare că acest lucru le-ar afecta relația în vreun fel. Ba mai mult, romantici și gesturile tandre sunt la tot pasul.

Cei doi își exprimă iubirea în public

În urmă cu puțin timp, Lidia Buble și iubitul ei au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro împreună, în timp ce mergeau la un restaurant. Îmaginile demonstrează cât de îndrăgostiți sunt cei doi și cum se comportă unul cu celălalt, atunci când cred că nu sunt văzuți de nimeni.

Mai mult, Horațiu Nicolau a demonstrat că este un adevărat gentleman. Afaceristul i-a deschis ușa mașinii Lidiei Buble, iar la intrare în restaurant, a sărutat-o pasional. Dincolo de aparițiile publice, se pare că cei doi sunt romantici și în privat, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iubire de bani din partea ei si iubire de pasarica tanara din partea lui!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303