REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Ce eforturi face Maria Andria pentru a deveni mamă

Ce eforturi face Maria Andria pentru a deveni mamă

Valentina CAMARA 27 ianuarie 2023 | 00:00 279

În urmă cu ceva vreme, Maria Andria a făcut dezvăluiri șocante, în exclusivitate la Antena Stars. Artista susținea că o prietenă vrea să-i facă rău și i-ar fi făcut vrăji să aibă șapte ani de ghinion pentru că i-a „furat” iubitul. De curând, vedeta a făcut dezvăluiri emoționante. Susține că își dorește să devină mamă însă, chiar dacă a făcut deja două tratamente extrem de costisitoare, tot nu a reușit să dea naștere unui copil.

Ce eforturi face Maria Andria pentru a deveni mamaMaria Andri

Așa cum menționam și anterior, în urmă cu câteva luni, Maria Andria povestea că i s-au făcut vrăji să nu se poată căsători, însă, de curând, cântăreața și-a găsit sufletul pereche. Din păcate acum se confruntă cu o altă problemă: nu poate rămâne însărcinată, iar ea și partenerul de viață își doresc din tot sufletul un copil.

Ce eforturi face Maria Andria pentru a deveni mamă

Maria Andria și bărbatul alături de aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste fac eforturi uriașe pentru a avea un copil. Artista povestește că a făcut deja două tratamente costisitoare însă niciunul nu a reușit.

„Încă nu suntem căsătoriți, s-a dus și a cumpărat casă, face totul pentru mine. Acum mi-a cumpărat solar al meu. E foarte bun băiat. Are inima foarte bună și e rar să găsești așa ceva. Și e foarte greu că vrem să facem copil și nu putem. Mergem la doctori, am eu niște probleme. A vândut și mașina lui. E 10.000 de euro fiecare tratament, am făcut două, nu au reușit.”, a povestit Maria Andria în cadrul unei emisiuni tv.

Maria Andria susține că iubitul ei face eforturi uriașe pentru a o avea aproape și pentru a-i face toate poftele.

„A cumpărat casă de 400.000 de euro în altă parte, că să fiu acolo. E o datorie foarte mare. Foarte greu găsești bărbat care să facă toate chestiile astea. Eu aveam salon, l-am vândut, mi-a zis că vrea să stau acasă. El plătește totul. Trimite tot timpul prin bancă și eu mă șochez. Înainte să vin în România, mi-a trimis 800 de euro. Eu nu sunt fată care să consume mulți bani. N-o să mă duc să mănânc bani. Familia lui are restaurante”, a mai povestit Maria Andria în cadrul aceleiași emisiuni.

Maria Andria, cerută de soție cu un inel de 10.000 de euro

Chiar de ziua ei, Maria Andria a primit un inel de la iubitul ei, dar și întrebarea care a făcut-o să renunțe la statutul de femeie singură.

”A fost de ziua mea. Eu nu știam nimic, a fost surpriză. Eu am fost în urmă cu câțiva ani cu băiatul ăsta. Ne-am despărțit, și am rămas prieteni. S-a întors înapoi și a venit acolo la ziua mea și m-a cerut. Toți prietenii și familia, știau. Din ce am înțeles, au vorbit cu el și știau despre inel. A venit tortul să suflu în lumânări, și după ce a venit tortul și am suflat în lumânări, și mi-am pus dorința de ziua mea, a căzut în genunchi și m-a cerut în căsătorie. M-a luat și plânsul.(...) 10.000 de euro a costat. Am și hârtia. Când cumperi un inel de valoare, ai o garanție”, a povestit Maria Andria, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303