REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Ce făcea Claudiu Bejan la hotelul Megalos din Constanța! VIDEO

Ce făcea Claudiu Bejan la hotelul Megalos din Constanța! VIDEO

Replica API 5 februarie 2022 | 11:41 13860

Claudiu Cătălin Bejan, director în cadrul Secretariatul General al Guvernului, a fost găsit fără suflare într-o cameră a hotelului Megalos din municipiul Constanţa. Acesta avea 54 de ani şi se pare că era cunoscut cu probleme cardiace, motiv pentru care o primă ipoteză a cauzei decesului este că ar fi făcut infarct. Reporterii Replica de Constanța s-au deplasat la hotelul Megalos pentru a afla mai multe amănunte despre circumstanțele producerii decesului, însă din păcate angajații unității de cazare s-au abținut de la oferi orice informație. Însă, noi am aflat că oficialul se afla la Constanța în interes personal, pentru o întâlnire privată. Și, nu doar atât!

Vestea morții lui Claudiu Bejan, oficial în Guvernul României, fost șef al Penitenciarului Poarta Albă, a șocat pe toată lumea. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în baia camerei de hotel, joi, 3 februarie, în jurul orei 12.20, în urma unui apel prin 112. Potrivit informațiilor noastre, acesta era cunoscut cu probleme cardiace și ar fi suferit un infarct. Momentan, nu există suspiciuni cu privire la deces, însă oamenii legii au declanșat o anchetă.

Ce făcea Claudiu Bejan la Constanța

Reporterii Replica de Constanța s-au deplasat la hotelul Megalos, pentru a afla mai multe detalii despre moartea oficialului. De câte zile era cazat, dacă a dat semne de rău, ce căuta la Constanța? Angajații hotelului nu ne-au făcut declarații, în ciuda insistențelor noastre, motivând că nu sunt competenți să o facă.

Însă, noi am aflat, pe surse, că Bejan a închiriat camera pentru 24 de ore, iar deplasarea nu a fost făcută în interes de serviciu, având o întâlnire privată. Tot sursele noastre ne-au informat că oficialul era membru al Clubului Rotary, o organizație de oameni de afaceri și specialiști, reuniți pe plan mondial, care îşi transpun pasiunile în cauze sociale relevante, pentru a schimba viața comunității. Alcătuită din peste 34.000 de cluburi Rotary din întreaga lume, Rotary International formează o rețea globală de profesionişti, de lideri în afaceri și în comunitate care îşi oferă în mod voluntar timpul și priceperea pentru a servi comunitatea şi pe cei în nevoie, şi în acelaşi timp legând prietenii puternice și de durată. Membrii cluburilor Rotary se întâlnesc săptămânal într-o locație prestabilită, unde discută ce se întâmplă în comunitate, organizează activități şi dezvoltă proiecte.

Bejan era debitor la trei bănci

Claudiu Bejan avea două terenuri, în Domnești, Ilfov, acolo unde locuia, și două case de locuit, două autoturisme, mai multe conturi bancare, dar era și debitor la trei bănci. Soția lui Claudiu Bejan lucrează la Curtea de Conturi a României, București.

VIDEO:

Virgil STOIAN, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era insurat pe aici,avea functii...oare cine alearga dupa barbatii cu functii ?
5
0
Eu ma uit la Las Fierbinti Sti ce zic?
4
0
Was mata !
2
3
Who was the bitch ?
12
3
Avea pensia cat 10 oameni normali. Cum e posibil asa ceva!?
19
3
POLITIA LOCALA DORMEA, serci pe yt
8
0
Daca nu beai cerneala cand erai mic si invatai sa faci si tu o academie militara, erai si tu pensionar la 53 ani. Dar pt ca ti a placut viata lejera si fara batai de cap, munca si privatiuni poti sa iesi la 70
13
31
Mare lucru,a murit un pesionar in varsta de 53 de ani care era angajat in guvern pe post de director"muncea mult",aviz pensionarilor care sug de la tzatza statului.
39
11
Chemase o klarinetista sa ii cante la TARAGOT cu GUSA!
35
3
se dusese la hotel pentru a SCHIMBA VIATA COMUNITATII...Ce sa inteleg ???ca pe dl. il durea in KUR de viata mea..ce glume...
66
2
Masonul s-a facut treaba , era un spagar de mare finete sa sluga a sistemului jusiciar mafiot !
47
3
Sa to traga la mwi e neoficiak, sau cum spunea un mare om pe parte economica!
24
3
Nu-i treaba nimanui sa stie stie ce fac oamenii,cu cine cand si cum!Fiecare sa-si vada de cantarola lui.
54
16
N-am inteles, era in vizita privata sau in folosul comunitatii?, oricum nu vom afla pt ca asta va fi ultimul articol despre acest subiect , sau cel putin asa a mers pana acum!
46
7
Era in lucrari cu matroana Tabita !
44
9

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303