REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Ce făcea un muncitor de la Spații Verzi, în timpul programului?! Video

Ce făcea un muncitor de la Spații Verzi, în timpul programului?! Video

Marieta STEFAN 15 septembrie 2023 | 00:00 4198

Zilele acestea, un lucrător la Spații Verzi, sătul de atâta muncă în soarele arzător, s-a lungit pe o piatră ce înconjoară parcul de la Far și a făcut un tur virtual...al Facebook-ului. Răcoarea pietrei și umbra copacilor îi țineau isonul și omul, liniștit, a rămas în aceeași poziție preț de câteva minute. Mulți dintre noi am vrea să avem aceeași posibilitate, să luăm o pauză mai îndelungată, pentru a da mai mult randament la serviciu...

Ce facea un muncitor de la Spatii Verzi, in timpul programului?! Video

Pentru oamenii care nu sunt obișnuiți cu munca fizică este foarte greu să facă un astfel de exercițiu, care îți solicită aproape toată musculatura corpului, mai ales, dacă acest efort este susținut și durează o perioadă mai lungă de timp. Dar se pare că nici pentru cei care fac acest lucru zilnic nu este ușor. Lucrătorii de la serviciul Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța sunt obișnuiți cu efortul dar sunt și ei oameni, obosesc la un moment dat.

Ce facea un muncitor de la Spatii Verzi, in timpul programului?! Video

După atâta muncă și transpirație cauzată de soarele încă arzător, este binevenită și o pauză, cum îi șade bine omului după ce a luat o masă bună. Un astfel de lucrător de la Spații Verzi a fost văzut zilele acestea, în parcul de la Far, întins cât era de lung, pe o parte, într-o poziție destul de nefirească, pe piatra rece ce înconjoară scuarul public vizitat în fiecare zi de copiii și părinții lor, asta în timp ce-și ”clătea” ochii cu noutățile de pe internet. Se pare că fugise de soare și se adăpostise la umbră, îmbrăcat încă și cu vesta din dotare. Ce dacă era în timpul programului? În același timp, e posibil să fi fost și-n pauza de masă. Însă, chiar și așa, nu suntem nici la iarbă verde, și nici la picnic, ci la un loc de muncă.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul are 2 servicii noapte paznic ziua la spațiul verde sau unde îl trimite firma are 4 copii face ce poate să-i întrețină când a sunat ceasul pauza gata pe treabă dar cine nu știe e bine să întrebe mai întâi
0
0
si pe aia din Primarie care pleaca in concedii cu masina institutiei pe combustibilul platit de institutie
3
0
ba da cwrve proaste mai sunt la replica!!!! bwahahahahaahahahah
3
0
la pauza de masa asa stau toti
2
0
Chiaar pe amaritul asta l ati gasit , de aia nu merge Romania bine si avem infflatie, preturi mari pensiii mici si datoriii de 50 miliarde , Hai sa fim seriosi , oameni buni , sa fim seriosi !
5
0
Mai mult ca sigur,ca din cat avea de lucrat,tot a facut cate ceva. Paguba este ca oamenii cu functii mari o freaca cu zel,asta aducand paguba unei tari intregi. Si ce sa vezi,stau ocrotiti ,au aer conditionat si mese ieftine la cantina.
6
0
Articol de tot rasul!
12
1
Aveti dreptate ca ceea ce a facut persoana respectiva nu este normal,dar cati sunt prin toate institutiile care dorm,se uita la filme ,fac taximetrie,isi fac cumparaturile,etc,pe aceia nu-i vede nimeni?
13
0
supravegheaza cresterea ierbii
3
5
La articolul cu Mandila de ce nu lasati pornite comenturile sa ne bagam in masa putin
10
0
Muncitorii nu sunt de la Spatii Verzi. Sunt de la firma câte reabiliteaza Bdul 1Mai -- Electrogrup.
11
3
Articol de "ümplutura" ! Nu aveti voi grija de oamenii angajati la particulari! Are grija patronul sa scoata untul din angajati. Probabil era in pauza de masa si omul se odihnea! Credeti ca este usor sa manipulezi dalele de beton!!? Mai bine mergeti la ora 07.30 si fotografiati elevii , in fata liceelor, care fumeaza de zor! Faceti un articol despre sanatatea tinerilor , naruita vremelnic, din cauza fumatului si drogurilor! Faceti un articol despre educatie! Faceti un articol despre sanatate! Cum mor oamenii pe capete , in spitale , din lipsa de cadre, medicamente , aparatura sau chiar lipsa de profesionalism! Suntem in picaj !
37
0
Alt articol de "calitate" marca replica
28
1
Un muncitor, in pauza de masa, s-a intins sa se odihneasca, wow, mega stire...
45
1
Tu ce faci in pauza?se mai fac angajări la repulica pe baza testului cat esti de redus mintal?
33
1
De parca in primărie nu se doarme la fel.Vergilius mai ai un pic pensionare de lux si pensie si salariu.Dupa ce termini ăștia 4ani cu siguranta NIMENI nu i ti va simti lipsa.Alupigus
20
2
Toate putorile halesc bani de la Primarie, dau putin drumul la apa, la vrajeala intind un furtun etc.
10
8

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166