REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce fel de tată este Radu Vâlcan. Prezentatorul de la Insula Iubirii recunoște: „Mă panichez“

Ce fel de tată este Radu Vâlcan. Prezentatorul de la Insula Iubirii recunoște: „Mă panichez“

A.F. 9 iulie 2024 | 00:00 196

Radu Vâlcan și Adela Popescu demonstrează că opusele se atrag. Fosta prezentatoare de la Pro TV este o mamă relaxată, în timp ce prezentatorul „Insula Iubirii” este un tată foarte vigilent.

Ce fel de tata este Radu Valcan. Prezentatorul de la Insula Iubirii recunoste: „Ma panichez“Radu Vâlcan 

Dacă Radu vrea să știe fiecare mișcare a copiilor, Adela le oferă mult mai multă libertate. Tocmai aceste diferențe îi ajută să mențină un echilibru sănătos în viețile celor trei copii ai lor, Alexandru, Andrei și Adrian.

Prezentatorul de la Antena 1 ne-a explicat de ce consideră că Adela este o mamă atât de calmă, iar el este opusul. 

Radu este 100% dedicat celor trei copii

Radu Vâlcan (47 de ani) și Adela Popescu (37 de ani) formează un cuplu din 2010, după ce s-au cunoscut pe platourile telenovelei „Iubire și Onoare”. Anul viitor, cei doi vor sărbători 10 ani de căsătorie.

Deși s-au cunoscut lucrând împreună, în prezent, Adela și Radu preferă să păstreze viața personală separată de cea profesională și nici unul dintre ei nu mai este interesat de aparițiile în seriale TV.

„În general nu. Nu-mi permite timpul. Depinde. Mai degrabă aș spune că nu. E complicat atunci când, cum e în cazul nostru, ai mulți copii. E greu să te împarți. Mie îmi place cumva să fiu în control, să știu secunda și minutul la care trebuie să plec cu copiii. Un serial presupune mult timp extra pentru care nu mai sunt pregătit”, a spus Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Prezentatorul susține că este un tată anxios

Atât Radu cât și Adela au frați: ea are doi frați mai mari, Călin și Bogdan, în timp ce prezentatorul „Insula Iubirii” are un frate mai mic, Cristian.

Mai mult, atât Adela cât și Radu împărtășesc dorința de a avea o familie numeroasă, un lucru pentru care sunt acum recunoscători. Cuplul are trei copii - trei fii: Alexandru, Andrei și Adrian - și adoptă abordări diferite în ceea ce privește modul în care îi cresc.

„Eu sunt mai anxios. Mă panichez extrem de des. Sunt foarte precaut. Adela a crescut la țară, la Șușani, cu frații mai mari care o protejau. Acolo aveau parte de o libertate deplină pentru că nu ți se putea întâmpla, teoretic, ceva. Și dacă calcă într-o baltă pentru mine e îngrozitor. Suntem împărțiți, echilibrați, din punctul acesta de vedere. Pe Adela o ajută experiența trăită alături de frații ei mai mari și pentru că ei o protejau foarte mult”, a mai povestit Radu Vâlcan, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510