REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ce firmă din Constanța face afaceri cu Complexul Energetic Oltenia?!

Ce firmă din Constanța face afaceri cu Complexul Energetic Oltenia?!

Andreea POPA 20 ianuarie 2023 | 00:00 3741

În plin scandal la Complexul Energetic Oltenia, după moartea celor trei mineri, o firmă din orașul Năvodari a reușit să își adjudece un nou contract cu compania. Societatea NGM Company, căci despre aceasta este vorba, va furniza încălțăminte de protecție cu talpă antiderapantă, bombeu metalic și lamelă antiperforație pentru angajații din cadrul complexului. Valoarea totală a contractului este de 545.792 de lei, fără TVA.

Ce firma din Constanta face afaceri cu Complexul Energetic Oltenia?!

NGM Company SRL din Năvodari, deţinută de Niculai Grigore, a obținut un nou contract cu statul. Vorbim despre un contract ce prevede furnizarea de încălțăminte de protecție cu talpă antiderapantă, bombeu metalic și lamelă antiperforație pentru angajații din cadrul Complexului Energetic Oltenia SA.

Ce firma din Constanta face afaceri cu Complexul Energetic Oltenia?!

Valoarea totală a contractului este de 545.792 de lei, fără TVA. Acesta a fost atribuit în cursul zilei de 16 ianuarie 2023, în urma unei proceduri de licitație simplificată inițiată de Complexului Energetic Oltenia SA pe 14 noiembrie 2022.

Ce firma din Constanta face afaceri cu Complexul Energetic Oltenia?!

Date despre NGM Company SRL

NGM Company SRL are sediul în Năvodari şi are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi al produselor derivate. Cu toate acestea, firma este cunoscută pentru echipamentele de lucru şi uniformele pe care le fabrică pentru zeci de instituţii de stat din toată ţara. NGM Company SRL este deţinută de Niculai Grigore şi a raportat pentru anul 2021 o cifră de afaceri de 10.828.313 lei, un profit net de 261.917 lei, dar și datorii de 10.989.780 de lei.

Firma năvodăreană a primit în perioada 2007- 2018 peste 300 de contracte cu statul, în valoare totală de aproximativ 3,7 milioane de euro. NGM Company SRL a fabricat uniforme pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Ministerul Apărării Naţionale, Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Oltenia, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, CFR Călători, Romsilva, IPJ Constanţa, Penitenciarul Poarta Albă, Autoritatea Navală Română.

Reamintim că, recent, a avut loc un eveniment de muncă, soldat cu decesul a trei lucrători, petrecut la angajatorul Societatea Complexul Energetic Oltenia, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, situată pe raza localității Mătăsari, în urma căruia o autoutilitară mixtă s-a răsturnat în timp ce transporta o echipă de lucrători. Cu această ocazie, au început să iasă la iveală evenimente mai vechi, pe care conducerea complexului le-a ascuns. Între timp, trei directori și-au dat demisia, însă toată lumea o așteaptă pe cea a șefului Complexului Energetic Oltenia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai oltenii sunt cele mai ale dreacu cwrve da.i dreacu la bulgari cu tine cu județele lor de putori și să aibă nevoie de viza sa intre la muntenistan unde sunt alte cwrve de Teleormansi Călărași fitzar neamu al dreacu de cwrve
0
0
comunistii il radeau fara sapun. directorul priveste la mamica/taticutul care la pus in functie.
1
1
De ce nu vorbește nici o televiziune din țară despre Nicolae Sarcina care are majoritatea mașinilor toate carierele. Despre corupția din CEO Oltenia ,condusă politic,despre mafia din Gorj.Nu se vrea nu că nu se poate.
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016