REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ce gest de iubire au făcut Jennifer Lopez și Ben Affleck de Ziua Îndrăgostiților

Ce gest de iubire au făcut Jennifer Lopez și Ben Affleck de Ziua Îndrăgostiților

Valentina CAMARA 16 februarie 2023 | 00:00 510

Dragoste pentru totdeauna! Ben Affleck și Jennifer Lopez au ales ca, în acest an, de Valentine's Day să își sărbătorească povestea de dragoste făcându-și tatuaje. Într-o postare făcută de Ziua Îndrăgostiților, diva a dezvăluit că ea și soțul ei au tatuaje care se potrivesc tematic și care reprezintă inițialele și numele celuilalt.

Ce gest de iubire au facut Jennifer Lopez si Ben Affleck de Ziua indragostitilor

A fost primul an în care Jennifer Lopez și Ben Affleck au celebrat Valentine’s Day în calitate de soț și soție. În această zi specială, diva și partenerul ei de viață alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste au ales să își facă tatuaje.

Ce gest de iubire au făcut Jennifer Lopez și Ben Affleck de Ziua Îndrăgostiților

De Ziua Îndrăgostiților, Jennifer Lopez și Ben Affleck au ales să facă un gest extrem de romantic. Și-au făcut tatuaje care se potrivesc tematic. Diva a fost cea care a dezvăluit acest lucru pe Instagram, punctând că acestea sunt un simbol al „angajamentului” dintre ei.

„Angajament la infinit. O zi a îndrăgostiților fericită, dragostea mea”, a scris cântăreața în dreptul imaginilor. Pe lângă mesaj, aceasta a pus și câteva etichete: #angajamentulesexy, #noiatunci, #noiacum, #euacum., a scris J Lo în postarea care a primit peste două milioane de aprecieri.

J. Lo și-a tatuat simbolul infinitului, străpuns de săgeata lui Cupidon. Și Ben Affleck și-a făcut un tatuaj asemănător. Actorul și-a tatuat două săgeți încrucișate care par a fi legate cu o sfoară, și inițialele lui și ale soției sale, care se află de o parte și de alta a legăturii.

Jennifer Lopez a preluat numele de Affleck după căsătorie

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru o publicație internațională, Jennifer Lopez a mărturisit că a preluat numele de Affleck după căsătorie.

„Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele mel legal va fi doamna Affleck pentru că suntem împreună. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. (…) Dacă mă întrebi cum mă face să mă simt, simt că este un gest romantic. Este despre tradiție și romantism pentru mine. Sunt genul acela de femeie”, a spus J.LO.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au devenit soț și soție în iulie 2022, într-o capelă din Las Vegas. Povestea lor de dragoste este una aparte, pentru că s-au regăsit după mai bine de 20 de ani, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303