REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce i-a spus Florian Coldea lui CTP despre concediile cu Sebastian Ghiță

Ce i-a spus Florian Coldea lui CTP despre concediile cu Sebastian Ghiță

A.F. 28 mai 2024 | 21:33 832

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face dezvăluiri despre confesiunile pe care i le-ar fi făcut Florian Coldea. Fost șef al SRI, Coldea e acuzat acum de trafic de influență și spălare de bani. CTP spune că l-a considerat pe Coldea un profesionist, până în momentul în care acesta i s-a confesat despre concediile petrecute cu omul de afaceri Sebastian Ghiță. De atunci, CTP spune că nu a mai discutat niciodată cu Coldea.

Ce i-a spus Florian Coldea lui CTP despre concediile cu Sebastian GhitaCristian Tudor Popescu

„Pensionul generalului Coldea... Pe acest general SRI, Dumitru Dumbravă, nu l-am întâlnit niciodată, nu-l cunosc. Cu Florian Coldea am stat de vorbă de un număr de ori. Mi s-a părut un tip rațional și dedicat meseriei sale, lucrul cu informațiile. Când a ieșit la iveală că ditamai șeful SRI petrecuse concedii prin insule exotice de lux împreună cu pestilențialul infractor Sebastian Ghiță, am fost destul de surprins. L-am întrebat cum a putut să facă așa ceva. Răspunsul: «Ce vreți, domnule Popescu, nu obții informații de valoare având de-a face numai cu fete de pension...». De atunci, n-am mai schimbat vreun cuvânt cu domnul Coldea.

Justiția, în care gen. Coldea tocmai și-a declarat încrederea, va hotărî dacă și în ce măsură e vinovat în dosarul de trafic de influență în care este cercetat de DNA – nu bătrâna șulfă T. Băsescu, care încearcă acum să se scuture de cel pe care l-a numit peste noapte în fruntea SRI. Deocamdată, în ce a apărut în media, nu observ nicio dovadă a culpabilității sale față de lege. Moralmente însă, faptul că și-a plătit o sumă considerabilă pentru cauțiune, nu mi se pare în regulă. Un fost general SRI n-ar trebui să pună banii între el și Justiție – asta o poate face un om de afaceri oarecare. Și mi-am amintit și zicerea despre „băiatul de pension” S. Ghiță, care a scăpat de pension fugind din țară chiar din sânul unei chermeze SRI. Așa că, un lucru pot să-l spun cu certitudine: domnului Coldea îi place să danseze pe pânza de păianjen dintre hoți și vardiști", scrie CTP pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta este spilul, spun ca erau infiltrati intre hoti, dar erau cei mai mari tilhari. traiasca petrov ptr "mostenirea" lasata! traiasca si iohanis, ca ni-i lasa pe rusi pe cap, dar si suparati cu uniunea europeana, ca nu-l vrea sef!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510