REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ce îi reproșa Mona Segall lui Cătălin Scărlătescu, la filmări. Noi detalii au ieșit la iveală

Ce îi reproșa Mona Segall lui Cătălin Scărlătescu, la filmări. Noi detalii au ieșit la iveală

A.F. 18 iulie 2024 | 00:00 308

Ies la iveală noi detalii din scandalul celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cu Antena 1. Ce a spus Cătălin Scărlătescu despre Mona Segall și ultimele sezone ale emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce ii reprosa Mona Segall lui Catalin Scarlatescu, la filmari. Noi detalii au iesit la iveala

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit în instanță că, într-un timp extrem de scurt, a fost nevoit să filmeze „Chefi la cuţite” sezonul 11, „America Express” şi „Chefi la cuţite” sezonul 12, iar atunci când a venit vorba de sezonul 13 al iubitei emisiuni culinare, cei trei chefi au cerut o pauză, însă nu le-a fost acordată.

„Noi am spus clar că am obosit. Imediat după ce s-au terminat filmările, am avut o discuţie interesantă cu reprezentantul Antenei 1. Eu am făcut trei emisiuni filmate într-un an de zile”, a spus Cătălin Scărlătescu în faţa instanţei de judecată, potrivit paginademedia.ro. Astfel, bucătarii au refuzat să mai filmeze sezonul cu numărul 13 al show-ului „Chefi la Cuţite”, scrie click.ro.

„Mi-a dat şase oameni cu care nu aveam chimie. Nu i-am ales eu”

De asemenea, Scărlătescu a mai dezvăluit că, toamna trecută, în sezonul 12, pe durata „battle-urilor”, a fost constant în conflict cu producătoarea Mona Segall, care i-ar fi reproşat că „nu prestează”. „Nu aveam ce să prestez, dacă mi-a dat şase oameni cu care nu aveam chimie. Nu i-am ales eu”, a mai spus chef Cătălin Scărlătescu.

Totodată, a dezvăluit cum decurgeau, de fapt, filmările. Bucătarul a mărturisit că, în majoritatea timpului, i se spunea în cască ce să spună, însă, atunci când era vorba de mâncare, lucrurile stăteau altfel:

Instanța: „Dvs. eraţi autor sau un autor interpret? Când prezentaţi în faţa publicului opiniile dvs. era un scenariu fix predeterminat sau aveaţi o libertate în a exprima?”

Cătălin Scărlătescu: „În majoritatea timpului, îmi spuneau în cască”

Instanța: „Aveaţi şi o libertate?”

Cătălin Scărlătescu: „În momentul în care vorbesc despre mâncare, poţi să-mi spui în cască ce vrei, eu tot spun ce cred”

Instanța: „Însă aveaţi o libertate de exprimare?”

Cătălin Scărlătescu: „În mare parte da. Interviurile de la începutul emisiunii erau discursuri pe care trebuia să le spui”.

Instanța: „În cele 12 sezoane anterioare, dvs. aţi semnat mereu?”

Cătălin Scărlătescu: Bineînţeles. Eu, personal, am venit după 3 sezoane filmate, Sezonul 11 (Chefi la Cuţite - n.r.), America Express şi Sezonul 12 (Chefi la cuţite - n.r.). În sezonul 12 după boot camp, în toate battle-urile nu a existat o zi în care să nu mă cert cu Mona.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436