REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Ce interdicții alimentare a primit Theo Rose de la medic, în luna a opta de sarcină

Ce interdicții alimentare a primit Theo Rose de la medic, în luna a opta de sarcină

A.F. 19 mai 2023 | 00:00 417

Theo Rose e în luna a opta de sarcină. Foarte puțin timp mai e până când cântăreața și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima oară.

Ce interdictii alimentare a primit Theo Rose de la medic, in luna a opta de sarcina

Până atunci, Theo Rose merge periodic la medic pentru diferite analize și ecografii. De curând, artista a primit unele interdicții alimentare din partea medicului ei și din acest motiv, artista s-a abținut să-și mai satisfacă poftele culinare.  

Theo Rose: „Copilul meu bagă la cap și a făcut capul mare”

„Nu prea am mâncat, am mâncat niște sticksuri de la fete. N-am mai mâncat că mi-a zis doctorul să nu mai bag carbohidrați, că copilul meu bagă la cap și a făcut capul mare.

E bine, că e semn că e deștept. Dacă asimilează acolo, mă interesează cel mai mult!”, a spus, într-o notă amuzantă, Theo Rose în mediul online, conform kanald.ro.

Cum se simte Theo Rose în luna a opta de sarcină

Vedeta este din ce în ce mai emoționată și nu ezită să recunoască public că abia așteaptă să își ducă la piept băiețelul. „Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uităm la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig.

Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur, pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă.

Ce interdictii alimentare a primit Theo Rose de la medic, in luna a opta de sarcina

Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul. Am găsit o rugăciune care zice așa: O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri.  

Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere. Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin! E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea la tot felul. Curaj, găină, că te tai!”, a scris recent Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Theo Rose vrea să nască natural

Tot în mediul online, Theo Rose a dezvăluit că nu își dorește să nască prin cezariană băiețelul. Micuțul ei și al lui Anghel Damian va purta numele Sasha Ioan. „M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau.

Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus mai Theo de curând, tot pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cui ii pasa de patzachina asta?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768