REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 13 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6851
19.4° Constanța Vineri, 13 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6851
 

Ce interes are Mitică Dragomir să-l „spele“ pe Bucur de la Caelia și să-l atace pe Silviu Coșa? Video

Ce interes are Mitică Dragomir să-l „spele“ pe Bucur de la Caelia și să-l atace pe Silviu Coșa? Video

Mariana MURAT 13 septembrie 2024 | 00:00 490

Subiectul construcției de pe plaja Caelia a devenit una dintre cele mai discutate și mai dezbătute teme din ultima perioadă. În edițiile trecute, Replica v-a adus la cunoștință un subiect legat de construcția unei clădiri ilegal și a unei așa-zise piscine, pe plaja Caelia, lucrări care au fost suspendate, însă, de instanță. Acum, subiectul a ajuns și în atenția lui Mitică Dragomir, fost fotbalist și patron de club de fotbal, care aruncă cu noroi în reprezentantul Guvernului în teritoriu, în speță Silviu Coșa, pe motiv că... a cerut oprirea lucrărilor efectuate de investitorul Alin Bucur, acționar cu50% în firma BC Cogen Management SRL. Argumentele care au fost prezentate de-a lungul timpului, inclusiv de Replica, prin care s-a dispus suspendarea lucrărilor ilegale pe plajă, nu au fost destul de convingătoare pentru fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, supranumit Oracolul din Bălcești, așa că l-a scos vinovat pentru această nedreptate pe nimeni altul decât pe prefectul Constanței, Silviu Coșa.

Ce interes are Mitica Dragomir sa-l „spele“ pe Bucur de la Caelia si sa-l atace pe Silviu Cosa? VideoSilviu Coșa și Mitică Dragomir

Ca să înțelegeți mai bine cum stă treaba, Compania BC Cogen Management SRL a început niște lucrări pe plaja Caelia, în baza Autorizației de construire nr. 241/2024, emisă de Primăria Constanța prin Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Proiectul în baza căruia a fost emisă autorizația prevedea inclusiv extinderea unei piscine centrale și construirea unei piscine pentru copii. Cu toate acestea, lucrările au fost oprite de autoritățile locale. Afaceristul, și totodată fost politician, nu a respectat prevederile autorizației de construcție și a depășit limitele stabilite de legislație. Pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați de plajă s-au efectuat săpături extinse până aproape de linia apei pentru construirea a trei piscine îngropate, deși proiectul inițial prevedea doar lucrări de amenajare a plajei.

Ce interes are Mitica Dragomir sa-l „spele“ pe Bucur de la Caelia si sa-l atace pe Silviu Cosa? VideoConstrucția ilegală de pe plaja Caelia

Acest subiect a intrat în atenția autorităților chiar și în campania electorală, când au avut loc mai multe dezbateri pe acest subiect.

Acum, Mitică Dragomir, fost fotbalist, patron de club de fotbal și om politic român, care a ocupat funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal în perioada 1996-2013, ține morțiș să evidențieze faptul că lucrul frumos, realizat cu bani cinstiți din muncă și trudă, indiferent dacă este legal sau nu, ar trebui permis. Știți cum e: dai un ban, dar stai în față!

I-a dat drumul la plajă după ce a venit furtuna asta Bucur. Prefectul, în loc să se bată pentru ce a făcut Bucur acolo, se zbate să-l dea afară. A venit furtuna și a ras Mamaia, știi cine a rămas în picioare? Cine a făcut lucruri ca lumea. Uite! Eu te invit la Mamaia să fotografiezi cu telefonul, și dacă în țara asta ai văzut, nici n-ai auzit, de așa ceva... ține minte ce-ți spun eu. Eu mă duc la domnul Ciucă și să-i spun «Vreți ceva frumos în țara asta sau nu vreți nimic în țara asta». Acum o săptămână i-a dat drumul la plajă și acum vor să-l demoleze. În loc să-l sprijine... uite, mă, un român care a făcut ceva pentru noi, pentru România. Dar noi nu, dacă era străin îl pupau în fund. Se ține acum să-l demoleze după ce a băgat acum 10 milioane de euro”, a declarat Mitică Dragomir în cadrul emisiunii Max Profețiile lui Mitică.

Ce interes are Mitica Dragomir sa-l „spele“ pe Bucur de la Caelia si sa-l atace pe Silviu Cosa? VideoAlin Bucur și Mitică Dragomir

Iar dacă nu era îndeajuns, Mitică Dragomir este convins de faptul că decizia privind aceste construcții care aduc doar beneficii în Constanța a fost luată în urma unei așa-zise reclamații care ar fi ajuns pe masa prefectului Coșa:

„A adus specialiști din toată omenirea ca să facă piscine din lemn, ați mai auzit așa ceva? Piscina care este cât vezi cu ochii din lemn... cu o chestie, parcă zici că este granit. Îți dau cuvântul meu de onoare, vezi așa ceva în filme. Eu nu înțeleg, l-o fi reclamat cineva, nu pot să-mi dau seama, te aduce la nebunie”, a mai adăugat Mitică Dragomir. 

Ce interes are Mitica Dragomir sa-l „spele“ pe Bucur de la Caelia si sa-l atace pe Silviu Cosa? VideoConstrucția ilegală de pe plaja Caelia

Așadar, vom vedea cum vor decurge lucrurile pe plaja Caelia, având în vedere că firma lui Bucur a reușit să piardă în primă fază procesul intentat Primăriei Constanța în care cerea suspendarea măsurilor de demolare. Până în prezent, nu a fost depusă nici o contestație privind decizia respingerii cererii de chemare în judecată către Primăria Constanța.

Video:

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiu al lui Dragomir,cu un viitor incert intr-o societate normală la cap,dar bine autoimpus intr-o societate în care predomină vorbitul repezit pentru a acoperi multe lipsuri bazice,nu neapărat luate în seamă la tinerețe de cei din jur,de cei ce erau la fel în vorbe și fapte,în toate cele.E,omul e grabnic susținător în tot ce ii convine,sudalnic în ce-l deranjează și cu cei ce-i stau în cale.Un trist personaj cred eu,căci mândru si șmecher și descurcăreț și marțian,adică de pe marte trebuie sa fi când ai o părere foarte bună despre tine și proastă părere despre restul lumii ce nu e de acord cu tine,un trist repede vorbitor.Oare știe că cei născuți lorzi nu-s la fel cu cei făcuți lorzi?Să îi întrebe și pe prietenii lui apropiați dacă știu care-i diferența.
0
0
Mor...tii matii de securist împuțit, fosilă. Cancerul fotbalului r*mânesc. In pușcărie ai fi meritat să stai până la ultima suflare, jeg de om
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245