REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Ce își dorește Chef Florin Dumitrescu de la noul sezon MasterChef

Ce își dorește Chef Florin Dumitrescu de la noul sezon MasterChef

A.F. 8 iulie 2024 | 00:00 234

Chef Florin Dumitrescu (36 de ani) abia așteaptă să descopere noul sezon MasterChef de la ProTV, alături de colegii și bunii săi prieteni, Chefii Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Ce isi doreste Chef Florin Dumitrescu de la noul sezon MasterChefJurații Masterchef

Florin Dumitrescu a povestit care sunt acum așteptările lui, cât de bine se înțelege cu ceilalți doi jurați pe care îi vede deja ca pe niște parteneri și cum este la el acasă, scrie Click!.

Cum este noul sezon MasterChef? Și cum este revenirea această la PROTV?

Noul sezon de Masterchef încă îl descoperim și noi cum este, pentru că abia astăzi am început filmările (n.r.: vinerea trecută), contrar articolelor din presă, că se filmează de mult timp.

Ați filmat azi, da? Și cu concurenții?

Da, încă n-am început audițiile, am început să filmăm doar... Am avut un moment de intro, moment care m-a făcut să-mi dau seama că e vorba de multe emoții.

Sunteți împreună, toți trei prieteni aici, colegi...

Suntem deja parteneri. M-aș duce să spun chiar că suntem parteneri și în parteneriatul nostru civil a apărut și Gina, a reapărut Gina Pistol, omul în care noi avem încredere. Înainte de toate este un om senzațional.

Care sunt așteptările de la acest nou sezon MasterChef, aici, la ProTV? Cum ar trebui să fie concurenții? Ce să facă, ce să nu facă?

Mă aștept ca după 12 ani de emisiuni culinare, astăzi să nu mai avem situații de lipsă de creativitate sau necunoștință de ingrediente și chestii de genul ăsta. Și mă aștept că românul, într-adevăr, știe să gătească și are curaj să fie creativ și mă aștept la multă creativitate.

Chiar și sub stres, că se gătește sub stres, adică nu cunosc bucătăria...

Singurul stres pe care îl ai aici este timpul. Timpul este singurul inamic. Nimeni altcineva nu este inamic. Timpul și neștiința.

Cel mai prost preparat, gustat vreodată în istoria MasterChef, să zicem, care a fost?

Au fost multe aruncate la gunoi. Multe au fost aruncate la gunoi și multă lumea ne-a judecat că farfuriile acelea ar fi trebuit salvate și date copiilor din Africa, care mor de foame. Ei bine... Nu e bine să dai mâncare proastă copiilor care mor de foame.

Acasă cum este? Cum vă împărțiți sarcinile? Adică cine gătește cel mai mult acasă?

Acasă gătește cine apucă, practic. De cel mai multe ori eu nu sunt acasă. E soția, e soacra, e menajera. Se găsește cine să gătească. Până și câinele, cred că s-ar putea să descurce să se gătească un fel de mâncare la un moment dat.

Fetițelor ce le place cel mai mult din ceea ce le gătește tatăl lor?

Paste, paste, paste. Ele sunt disperate după paste!

Și soția? Un fel de mâncare cu care cheful și-a cucerit soția?

Escargot bourguignonne. Melci cu sos de pătrunjel, usturoi, pastise și unt.

Mai aveți timp pentru voi, pentru relație, nu știu, să plecați undeva împreună fără fete sau la o cină?

Nu ar fi o problemă că n-am avea timp să plecăm doar noi doi. Problema e că ne place în patru. Chiar ne place să fim împreună cu toții. Pentru că atunci când lipsesc copiii, parcă ceva nu e la locul lui. Sau dacă lipsește unul dintre copii, la fel, nu ne simțim bine. Și chiar ne place să petrecem timp împreună.

Am văzut că ați fost deja într-o vacanță în Grecia?

Da.

Și mai urmează ceva pentru fete? Cât timp vor fi ele în vacanță?

Fetele vor merge, eu am început filmările, nu o să mai fiu atât de prezent. Vor rămâne în București, dar mai avem planificate niște vacanțe în perioadele de 4 zile libere de aici. O să mergem.

Și atunci când aveți timp liber, preferați să stați cel mai mult în familie!

Noi doar în familie stăm. Avem și momentele noastre în care ieșim doar noi doi, dar de cele mai multe ori ne place să ieșim în familie.

Are vreuna dintre fetițe așa pasiuni spre bucătărie? Le place să gătească?

Încă nu le-am lăsat să-și dezvolte această calitate. Le mai țin un pic. Am zis-o mai devreme altcuiva, e prea scumpă această pasiune!

Cât ar trebui, de exemplu, să investească cineva la început de drum care vrea să facă această meserie?

Mâncarea este scumpă. Suntem într-un an de inflație foarte ridicată. Mie nu-mi place să ne batem în joc de mâncare. Și atunci stau, le arăt, le învăț. Și când voi simți că au înțeles cât de cât, atunci le voi lăsa să gătească.

Cine-i responsabil cu cumpărăturile acasă la Florin Dumitrescu?

Soția.

Și vă mai certați? Faceți liste? Dacă se depășesc, Mai puneți ingrediente în plus?

Nu, eu nu merg la cumpărături, pentru că dacă merg la cumpărături, când mi-este foame, cumpăr prea multe. Și atunci soția face cumpărăturile în casă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166