REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce le-a transmis Feli celor care au numit-o „rasistă”

Ce le-a transmis Feli celor care au numit-o „rasistă”

A.F. 27 octombrie 2022 | 00:00 388

Feli, în vârstă de 36 de ani, a reacționat pe contul de socializare, după ce internauții au numit-o „rasistă”. Cântăreața a fost cea care le-a adus o replică și și-a spus supărarea în mediul online.

Feli

„Când veniți cu păreri în contradictoriu, ceea ce este și normal, că ar fi plictisitor ca toată lumea să fie de acord cu toată lumea. Nu trebuie să veniți cu hate, pe mine nu mă afectează «hate-ul» vostru pentru că este clar că nu ne cunoaștem. Avem viziuni diferite.

Pe mine nu mă ating postările voastre în care mă faceți rasistă și în toate felurile, cine mă cunoaște bine știe că eu nu sunt. Nu înțeleg de ce aveți setea asta de a arăta cu degetul tot timpul către ceilalți oameni. La mine nu este vorba de rasist niciodată.

E o vorbă care spune: Atunci când arăți cu degetul spre o persoană, arăți cu trei către tine. Ia vezi tu, ce ai în inima ta”, a declarat Feli pe rețelele de socializare.

„Atenție, descărcare de suflet! Când eram grasă și frumoasă: Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea! Când eram slabă: Feli, acum că ești slabă de ce te îmbraci larg? Totuși, parcă ești prea slabă! Erai mai frumoasă mai plinuță.Când mă îmbrac «mai mulat»: S-a pitziponcit și asta. Când mă îmbrac masculin: Da ce? Ai p*** între picioare? Dacă nu «arăți piele», ești ca o măicuță. Când ai decolteu: OMG! EȘTI MAMĂ! Ce-i cu decolteul ăla? De parcă decolteul nu e parte din femeie, fie că îl acoperi sau nu. Mă lovesc și eu de «problema» asta, dar hai să vă zic de ce nu-mi mai pasă”, a scris Feli Donose, pe pagina personală de Facebook, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510