REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce legătură este între Gheorghe Donțu și judecătoarea care nu poate justifica 6 milioane de euro?!

Ce legătură este între Gheorghe Donțu și judecătoarea care nu poate justifica 6 milioane de euro?!

Virgil STOIAN 12 octombrie 2023 | 00:00 3714

Judecătoarea Mazilu Gabriela – Cristina, de la Tribunalul București, și fost judecător în cadrul Judecătoriei Sector 4, nu a putut justifica suma de 30.388.515 lei, obținută în perioada exercitării funcției publice, intrând astfel în atenția Agenției Naționale de Integritate. Puțini știu, însă, că Mazilu are legături cu social democratul Gheorghe Donțu, consilier județean, exclus din partid în urmă cu ceva timp. Mazilu este magistratul care i-a respins cererea lui Donțu, privind anularea deciziei de excludere din PSD. Mai mult, Donțu a pus la îndoială corectitudinea lui Mazilu, pe care a și recuzat-o, de altfel. În aprilie 2022, președintele instanței i-a respins cererea de recuzare, ca neîntemeiată.

Ce legatura este intre Gheorghe Dontu si judecatoarea care nu poate justifica 6 milioane de euro?!

Mazilu Gabriela – Cristina, judecător în cadrul Tribunalului București și fost Judecător în cadrul judecătoriei Sector 4, nu a putut justifica suma de 30.388.515 Lei, obținută în perioada exercitării funcției publice. Astfel, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Mazilu Gabriela – Cristina. Judecătoarea a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistată sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Magistratul a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Ce legatura este intre Gheorghe Dontu si judecatoarea care nu poate justifica 6 milioane de euro?!

Ce spune Gheorghe Donțu

Contactat de Reporterii Replica pentru un punct de vedere, Gheorghe Donțu a declarat: „Aștept sentința încă în procesul intentat celor de la PSD. Nu știam de judecătoare, avocatul meu se ocupă de acest lucru. Eu sunt încrezător... și aștept să văd ce se hotărăște.”, a declarat acesta.

Vă reamintim că Gheorghe Donțu, consilierul județean PSD, a fost exclus din partid în mai 2022 pentru că a votat, în ședința CJ, proiectele PNL. Donțu a contestat decizia la Tribunalul București, chemând în judecată atât Organizația Județeană a PSD, cât și Comisia Județeană de Etică, Integritate și Arbitraj - PSD. Acesta a pierdut prima bătălie împotriva PSD, Tribunalul București respingând plângerea, dar decizia nu a fost definitivă, motiv pentru care Donțu a depus apel.

Ce legatura este intre Gheorghe Dontu si judecatoarea care nu poate justifica 6 milioane de euro?!Gheorghe Donțu

Cine este judecătoarea Cristina Gabriela Mazilu!

Judecătoarea Tribunalului Bucureşti a avut calitatea de suspectă în Dosarul mafiei bancare. Este acelaşi dosar în care apare numele cuscrului fostului preşedinte Traian Băsescu, Bebe Ionescu, cel care este artizanul firmelor care nu au mai restituit zecile de milioane de euro la BRD. În acelaşi act se arată că soţul ei, sau fostul soț, Aparaschivei Cristian Relu, era mâna dreaptă a omului de afaceri Remus Truică, cel care este şi naş al judecătorului amintit. Lumea Justiției a dezvăluit despre jaful de la BRD și implicarea judecătoarei Cristina Gabriela Mazilu, și spunea că aceste „tunuri” s-au dat cu ajutorul unor clienți-săgeată, cu care judecătoarea și fostul ei soț petrecea prin vacante în stațiuni de lux precum Valgardena – Italia. În 2019, dosarul cu fraudele de la Grupul BRD Dorobanți, estimate de BRD la circa 53 milioane de euro (prejudiciu) declinat de la DIICOT, se afla în lucru la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție din cadrul PICCJ, din pricina implicării judecătoarei Cristina Gabriela Mazilu.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
averi mari, pensi si indemnizatii , astia strang ca harciogii ,rar mai iese cate unul din vizuina dar nu i bai sunt o gramada !
4
0
A mâncat kkt și a lins în c*r toată viața lui! Nu are nici o meserie, un golan!
3
0
Gheorghe Dontu PER este sifonul si sluga grofului Stroie Felix
7
0
Intrebati si pe Tincu Cristian si Musat Mihalache ce legatura are socrasu cu averea judecatoarei.
5
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
6
1
Gascan , cel mai slab primar!
3
0
publicitate mascata.
4
0
SUBSCRIU CU PRIVIRE LA ,,OMUL,, DONTU
6
1
Dontu un jeg de om
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510