REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce legătură există între Andrew Tate și Elon Musk. Reacția controversată a miliardarului, după arestarea fostului luptător

Ce legătură există între Andrew Tate și Elon Musk. Reacția controversată a miliardarului, după arestarea fostului luptător

Cristina BĂRBUCEANU 31 decembrie 2022 | 14:01 723

După ce instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru Andrew și Tristan Tate, cel dintâi a reacționat în modul său caracteristic în mediul online, mai exact pe Twitter. Totuși, ceea ce a creat un val de speculații nu a fost neapărat mesajul britanicul, ci postarea de după a lui Elon Musk, care lasă să se înțeleagă că între cei doi există o legătură.

Andrew Tate a reușit să stârnească o nouă controversă și din arest. Odată cu hotărârea instanței de a-i aresta preventiv pentru 30 de zile pe frații Tate, Cobra a revenit pe Twitter cu un mesaj în care vorbește despre o organizație secretă care ar fi în spatele a ceea ce i se întâmplă. La scurt timp, ceea ce i-a surprins pe internauți a fost reacția pe care a avut-o miliardarul Elon Musk.

Legătura dintre Andrew Tate și Elon Musk

Cele mai recente tweet-uri postate de Andrew Tate și Elon Musk i-au făcut pe urmăritorii celor doi să creadă că există o legătură necunoscută între miliardarul american și fostul luptător. Aparent, cea mai recentă postare a lui Musk este un fel de răspuns pentru ceea ce a postat Tate imediat după arestare.

Twitter este una dintre puținele platforme sociale unde Andrew Tate nu este interzis și este cea pe care s-a ținut ”lupta” de replici dintre el și activista Greta Thunberg, dar și pe cea pe care a folosit-o pentru a tranmite un mesaj după arestare.

„Matrix și-a trimis agenții”, a scris Andrew Tate, cu referire la faptul că, din punctul său de vedere, o organizație secretă controlează populația în funcție de propriile interese.

Imediat după, Elon Musk a distribuit pe contul său de Twitter un mesaj cu referire la filmul Matrix, care i-a făcut pe unii utilizatori să creadă că miliardarul îl susține pe Andrew Tate. Varianta aceasta este întărită și de faptul că postarea a fost redistribuită apoi pe pagina milionarului arestat.

„Cum ar fi dacă v-aș spune că singurul mod de a scăpa din matrice este să uitați tot ce ați fost învățați și să vă reconstruiți întregul sistem de convingeri pe baza gândirii critice și a analizei?”, se arată în mesajul publicat de Musk, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510