REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ce mangle financiare vrea să facă patronul localului Madame Margo, după ce l-a băgat în faliment?!

Ce mangle financiare vrea să facă patronul localului Madame Margo, după ce l-a băgat în faliment?!

Mirela PASCAL 11 septembrie 2023 | 00:00 8857

Alexandru Ghiță, patronul localului Madame Margo care, mulți ani a funcționat în Constanța, în parcul Oleg Danovsky, vrea să divizeze firma în baza căreia a funcționat restaurantul, cel mai probabil pentru a mai scăpa din datorii, dar Registrul Comerțului se opune.

 Ce mangle financiare vrea sa faca patronul localului Madame Margo, dupa ce l-a bagat in faliment?!

Încă din anul 2021, Primăria Constanța a intrat „cu japca” peste terasele amenajate pe trotuare. Multe dintre acestea au fost demolate, închise, iar astăzi sunt istorie. Cum este și Madame Margo, care era situată în Parcul Oleg Danovski. În prezent, funcționează undeva în zona Năvodari, însă societatea în baza căreia funcționa localul, Concordance Caffe SRL, este în faliment.

Societatea este controlată de afaceristul Alexandru Ghiță, care deține un local și în centrul Vechi din București. La începutul anului trecut, Ghiță a demarat procedurile în vederea divizării societății, activele Concordance Caffe SRL urmând să fie preluate de o altă firmă a lui Ghiță, numai că Registrul Comerțului se opune și a refuzat să înscrie mențiunile în ORC.

Valoarea activelor transmise prin divizare este de 441.422,41 lei. Societatea lui Ghiță a mers în instanță, însă și judecătorii susțin poziția Registrului Comerțului. Singura activitate economică pe care o mai poate desfăşura debitoarea vizează lichidarea activului său în vederea acoperirii totale sau parţiale a pasivului faţă de creditorii înscrişi în tabelul de creanţe, este de părere Tribunalul. 

 Ce mangle financiare vrea sa faca patronul localului Madame Margo, dupa ce l-a bagat in faliment?! Registrul Comerțului

Lichidarea activului falitei presupune vânzarea acestuia, astfel încât creditorii săi să se îndestuleze din sumele obţinute. Tribunalul mai consideră că este exclus orice transfer de active ale falitei către o altă societate, chiar şi dacă ar fi preluate unele elemente de pasiv, întrucât lichidarea patrimoniului falitei se face numai în condiţiile Legii 85/2014.

Așa cum arătam și mai sus, asociat unic al Concordance Caffe SRL este bucureșteanul Alexandru Ghiţă, care mai apare în Concordance Art Cafe SRL, firmă care ar fi urmat să preia activele societății din Constanța, și Lipscani Concept SRL. Alexandru Ghiţă a figurat ca asociat fondator al Asociaţiei Culturale Teatrelia și a făcut parte din Consiliul Director al acestei asociații. Ghiţă este un apropiat al Anamariei Tramundana – „Adara“.

Pe lista creditorilor, mai multe instituții, printre care Primăria Constanța și Universitatea Ovidius

De specificat faptul că în dosarul de faliment s-au înscris mai mulți creditori, lista fiind destul de lungă, inclusiv Asociaţia Culturale Teatrelia pe care Ghiță a fondat-o, dar și Primăria Constanța, Universitatea Ovidius și ANAF, cât și un birou de avocatură, dar și patronul însuși Alexandru Ghiță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În spatele lui Alex Ghiță este escroaca Adara Tramundana. Alex este iubitul Adarei. Dar ea este și iubita fostului director de la Muzeul de Istorie,Sorin Colesniuc. Îl baga pe Ghiță la înaintare asa cum face și în asociațiile ei,baga oamenii sa își facă asociații și ea sta în spate și doar ia banii. O escroaca și impostoare, care după ce ia banii nu ii mai da la oameni. Cu toate astea primaria continua sa ii dea fonduri nerambursabile. O sa-si găsească ea nasu. Iar cei care stau pe lângă ea sunt niște p****i cu toții. Se lasă manipulați de o individa care este un nimeni.
9
0
Un jeg de om care isi pune bodyguardul chel sa ii terorizeze pe propri angajati.
4
2
Sunt la clasa pregatitoare - inca am probleme cu ortografia dar ma fac eu mare. Pana atunci, sunt murdar de cacutza pe maini si mazgalesc poze de pe pereti cu oameni carora inca nu le ajung nici pana la genunchi. Stiu ca sunt jalnic dar poate ma fac si eu vreodata mare. In viata viitoare.
1
2
Adaugam ca nu numai ca ne retin banii nostri iegal ne-au dat de multe ori in judecata,au vrut sa-l dea afara din societate pe investorul principal Kurt Klein,procese pierdute,au vindut multe materiale"demontate"fara nici o informatie,nunemai dau din 2006 nici o informatie despre contractele de inchiriere,si-au pus fara decizie AGA semnata de Kurt Klein lefuri de necrezut,pina si sotia administratorului mai in virsta a incasat leafa pentru absenta,nu am primit niciodata deciziile incorecteAGA semnate numai de ceiAm avut 2 macedoneni care au numai incasarile pentru ei in fata.Asa nu poate functiona nici un stat!Am avut multa rabdare,dar acum am luat legatura cu mai multe organe de stat.Vedem cine ride la urma cu acesti halal de administratori.Poate se termina foarte repede daca traiesc din banii nostri,de aceea am investit.
45
1
Adara,tu ai scris mesajul ala? Ce bine ca poți sa postezi sub Aninoasa,asa îți mai verși și tu din veninul din suflet.
5
0
Băi nesimțit-o umflată ce ești, ăsta-i limbaj ? Proastă și nesimțită poți fi fă scroafă, doar o fițuică ca areplica plm poate avea o tută ca tine ca angajată. Tutoo, tu, p*****a satului, ești foamea, disperată că firmele adevărate se pișă pe tine, pe voi. Așa , pupi orice pt o firmitură, un osicior pe care să- l molfăi. De nesimțitul de Chițac , de penalul Vintilă Alin + penalul Vergeluș, de incompetentul si viitorul penal Leu Dan , de p*****a calitate a asfaltului abia turnat , de St cel Mare, de felul in care porcii aștia afut banii orașului, de ce nu scrii scroafă? De lepra de Stroe si Dumitrache ori de viermele Dragomir Cristinel, disperat că " face" foamea acum pupă orice c*r !? Na-i tupeu sau vă e frică că pulica oscioare de ros, slugilor?
10
3
Nu cunoastem situatia aceasta dar cunoastem ca hotia,minciunea,evaziunea fiscala este inca tolerata in Constanta.Sintem fondatori cu 51% pe Tomis 117,in 2006 i-am ajutat pe cei 2 asociati,acum nu mai platesc dividente din 2006,incaseaza chiriile cash,banca le-a inchis contul, am fost de 2 ori in Constanta in 2017 pentru acualizarea contului bancar,nu au fost de gasit 2 saptamini iar anul acesta 2023 nu s-au prezentat in termenul facut la banca cu dividentele absente,acasa la Palazu Mare nu ne-au deschis poarta.Au chiriesi noi,fara cont bancar valabil,au "pile"probabil,nu respecta nici o lege din Romania,numai cele de furat,si-au construit 4 case de cind sint "patroni"neseriosi.ASTA ESTE INCA ROMANIA! Poate se vor ineca in minciunile lor!Este de necrezut de ce sint in stare fara nici o frica.
45
1
Nu era unu pintilie pe la margo?? Nu i mai ajungi cu prajina la nas la.sclavete
4
1
Stie Corina ca patronu' care foloseste metoda "snow ball" sigur i-a aplicat-o si ei.Snow ball adica ejaculatia sa fie luata cu gura de patron direct din vaginul ei si apoi sa se sarute,o facea din adolescenta,se mai si lauda cu ea,ce ma face sa cred ca nu a facut asta si Corinei?
6
2
-mangle- a facut Mi re la ca sa intre in redactia RPL dupa ce a terminat scoala profesionala la Navrom
11
4
Omu incaseaza vara 100.000€ la doua zile , dar societatea nu are profit, e chiar in faliment… bon fiscal e ceva abstract …. Spaguta e spaguta, bugetaru e ferict, si dupa hop surpriza, nu sunt bani la buget . Dar asa fac multi, nu doar el.. saracutul milionar
24
1
Pai angajatii primariei chefuiau acolo normal ca functionau ilegal
23
0
Jos cu bodega! Nu are ce cauta o maghernita, langa Teatru!
21
1
HANUL CU PEȘTE , se numește locul unde ziceți voi că "funcționează undeva prin Mamaia Nord". Fostul "Hanul Piraților" ...
21
1
O prosstie de local, 7 mese inghesuitesi foarte scump, plin de dealeri
20
2
Mangle, un termen demn de nivelul replica. Nu v-ar strica nici macar putina franceza. E Madame Margo. Nu madam...aveti clase cat trenul...
44
3
Mangle? Ce inseamna mangle? Sau va refereati la mangleli? Adica furt, hotie, pungasie. Chiar si asa, nu este un cavant care sa faca cinste unui jurnalist. De ce nu va autocenzurati in aceste cazuri? Ca sa iasa un articol de calitate.
41
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016