REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Ce mare a crescut Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă. Are 17 ani și nu îl mai recunoști

Ce mare a crescut Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă. Are 17 ani și nu îl mai recunoști

A.F. 9 iulie 2024 | 00:00 445

Vica Blochina a decis să împărtășească cu fanii săi noi detalii din viața sa personală, mai ales legate de fiul ei, Edan, în vârstă de 17 ani. 

Ce mare a crescut Edan, fiul Vicai Blochina si al lui Victor Piturca. Are 17 ani si nu il mai recunostiEdan, Vica Blochina

Deși locuiește cu tatăl său, Victor Pițurcă, Vica menționează că relația dintre ea și Edan rămâne foarte strânsă.

Chiar dacă nu mai trăiesc împreună, Vica și Edan se văd des și comunică constant. Recent, ea a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care se află la masă alături de fiul ei, subliniind cât de mult a crescut Edan și cum devine treptat un tânăr matur.

Schimbarea în viața lor a survenit când Edan a ales să locuiască cu tatăl său. Vica Blochina a povestit că această decizie a fost inițial o mare provocare pentru ea, un adevărat coșmar emoțional.

Ce mare a crescut Edan, fiul Vicai Blochina si al lui Victor Piturca. Are 17 ani si nu il mai recunostiEdan

Vica a simțit că a eșuat ca mamă

Într-o apariție în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica și-a deschis inima și a mărturisit cât de dificil a fost pentru ea să accepte dorința fiului ei de a se muta.

„Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl său a fost pentru mine o nenorocire”, a spus Vica, cu ochii în lacrimi.

 „Efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu. Am plecat o lună în Thailanda, m-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, mă certam cu toată lumea, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine. Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de un an. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc”, a mai mărturisit vedeta.

În trecut avut perioade grele, pe care credea că nu o să le depășească niciodată. „Am eșuat ca mamă”, a adăugat ea, exprimându-și durerea și dezamăgirea profundă în această perioadă dificilă.

Cu toate că a găsit sprijin în credința sa și în comunitatea bisericii, Vica a recunoscut că a fost o provocare să accepte că Edan are nevoie de prezența tatălui său în viața lui la acea vârstă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166