REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ce mesaj a postat Gabi Bădălău, după ce s-a zvonit că nu ar mai forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu

Ce mesaj a postat Gabi Bădălău, după ce s-a zvonit că nu ar mai forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu

Valentina CAMARA 17 martie 2023 | 00:00 1450

După ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu ar mai forma un cuplu, afaceristul a postat un mesaj pe contul lui personal de Instagram în care se specifică că oamenii nu sunt prezenți atunci când ai cea mai mare nevoie de ei. Să fie oare probleme în "paradis"?

Ce mesaj a postat Gabi Badalau, dupa ce s-a zvonit ca nu ar mai forma un cuplu cu Bianca Dragusanu

Apropiații cuplului susțin că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu ar mai forma un cuplu, chiar diva a fost lângă afacerist atunci când tatăl său a fost în arest. Gabi Bădălău a postat un mesaj cu subînțeles pe contul lui personal de Instagram, chiar după ce au apărut aceste zvonuri.

Ce mesaj a postat Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a postat un mesaj pe contul lui de socializare în care afaceristul face referire la oamenii care nu au fost lângă el în cel mai greu moment din viața lui, cel mai probabil arestarea tatălui său. În mesaj se arată că oamenii sunt cei mai perverși și își urmăresc doar interesul.

''Sărutul lui Iuda!''. Fotografia reprezintă crescătorul taurului, care l-a crescut de când era vițel până la punctul de a fi un taur pentru luptă. L-a vândut apoi și l-a dus pe arenă. La jumătatea spectacolului, când taurul era deja rănit și nu se mai putea apăra și-a dat seama că stăpânul lui era acolo și a alergat cu disperare pentru a-i cere ajutorul, dar clar după sărut, acesta nu a făcut nimic și astfel, taurul a fost măcelărit.

Ziarele spaniole au numit fotografia ''Sărutul lui Iuda''. Singurul animal lacom și corupt rămâne cel al rasei umane. Nimic nu este mai pervers pe lume decât vinovații fără remușcări.'', este mesajul postat de Gabi Bădălău pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost surprinși de paparazzii SpyNews.ro împreună, asta pentru că artista a mers să se întâlnească cu fostul soț pentru a-i da copiii. Gabi Bădălău a evitat să vorbească cu fosta parteneră, iar mai apoi a plecat împreună cu copii, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303