REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ce obiceiuri sănătoase are Kim Kardashian, la 42 de ani

Ce obiceiuri sănătoase are Kim Kardashian, la 42 de ani

Valentina CAMARA 16 martie 2023 | 00:00 447

Are 42 de ani, însă, pentru ea, vârsta nu e decât un număr. Kim Kardashian arată demențial și este admirată și totodată și invidiată pentru formele perfecte pe care le etalează la fiecare apariție. Ce obiceiuri sănătoase are diva și cum reușește să se mențină în formă.

Ce obiceiuri sanatoase are Kim Kardashian, la 42 de ani

Nu e un secret pentru nimeni faptul că vedeta de reality show are o viață extrem de activă. Kim Kardashian este antreprenoare, mamă, este implicată în multe proiecte și, chiar dacă are un program plin, modelul internațional își face timp și pentru ea și are mare grijă de felul în care arată.

Ce obiceiuri sănătoase are Kim Kardashian, la 42 de ani

În vârstă de 42 de ani, Kim Kardashian are toate motivele din lume să se simtă mai bine ca niciodată în pielea ei. Dar care este secretul energiei și strălucirii modelului internațional?

Pentru că, în ultimii ani, vedeta a fost extrem de activă în mediul online, a dezvăluit și câteva obiceiuri sănătoase pe care le repetă zilnic. Vorbim despre obiceiurile de mâncare, băutură și fitness pe care le-a adoptat de-a lungul anilor pentru a avea grijă de sănătatea și corpul ei, dar și pentru a se simți într-o formă de zile mari.

Kim Kardashian are o dietă pe bază de plante încă din 2019, și chiar a fost numită consultant șef de gust pentru Beyond Meat. Într-un interviu pentru People, Kim K a atribuit dieta ei pe bază de plante capacității ei de a-și gestiona mai bine psoriazisul.

„Fac tot posibilul să am o dietă pe bază de plante, cu excepția cazului în care este o zi de răsfăț”, a spus Kardashian pentru People. „Încerc să mănânc cât mai multe alimente antiinflamatoare și antioxidante.”

Potrivit mai multor surse, Kim Kardashian nu bea alcool. În urmă cu ceva vreme, diva a distribuit o fotografie pe Instagram cu descrierea „ani de facultate”, când își vizita sora mai mare, Kourtney, în campus, descrierea insinuând că, de tânără, Kim era cea care conducea atunci când mergeau la petreceri. Potrivit Vogue, lui Kim nu-i plac absolut deloc petrecerile.

Pe lângă respectarea unui plan alimentar sănătos, Kim este dedicată și rutinei ei de antrenament. Vogue scrie că diva se trezește la 5:30 în fiecare dimineață pentru a face mișcare. În plus, Kim merge constant la sala de sport șase zile pe săptămână pentru sesiuni de antrenament de aproximativ 60-90 de minute, potrivit Women's Health, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303