REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ce obișnuiește Teo Trandafir să gătească pentru a se menține în formă

Ce obișnuiește Teo Trandafir să gătească pentru a se menține în formă

Valentina CAMARA 9 martie 2023 | 00:00 475

Teo Trandafir se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta duce o viață încărcată, fiind mereu pe platoul de filmare, activând de ani buni în televiziune.

Ce obisnuieste Teo Trandafir sa gateasca pentru a se mentine in forma

Teo Trandafir, la vârsta de 55 de ani se menține într-o formă de zile mari. Vedeta a dezvăluit care este secretul ei, dar și ce gătește pentru a rămâne la kilogramele pe care și le dorește.

Teo Trandafir, secretul care o ajută să se mențină în formă

Pe lângă programul aglomerat, care o ajută să fie mereu în continuă mișcare, Teo Trandafir are o alimentație foarte sănătoasă.

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV este cumpătată și mănâncă puțin, însă are grijă ca masa să aibă valoare nutrițională. De asemenea, odihna corespunzătoare joacă un rol important.

Cu toate acestea, vedeta mai face și excepții. Spre exemplu, Teo Trandafir recunoaște că mănâncă și dulciuri atunci când îi este poftă, însă în cantități mici.

“ Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos.

Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, a declarat Teo Trandafir, pentru ciao.ro.

Teo Trandafir se descurcă și în bucătărie

Atât Teo Trandafir, cât și fiica sa, Maia, mănâncă destul de puțin, dar nu se feresc să intre în bucătărie. Astfel, prezentatoarea TV susține că face pizza cu tot ce găsește în frigider, pentru a nu face risipă de alimente, iar Maia prepară diverse rețete, printre care și paste.

“ Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc «pizza cu ce ai în frigider», cum îmi place să o numesc.

Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le «asezonez» cu mozzarella sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care «salvează» multe alimente din frigider”, a mai spus Teo Trandafir, pentru sursa citată anterior, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303