REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce primari au „strâns cureaua“ de 8 martie?!

Ce primari au „strâns cureaua“ de 8 martie?!

Maria ONICA 7 martie 2023 | 00:00 2263

Dacă în anii trecuți, primarii din județ obișnuiau să-și cinstească colegele de serviciu, ei bine anul acesta mulți dintre ei au „strâns cureaua”. E criză și au alte priorități, spun unii, în timp ce alții n-au mai ținut cont de criza economică și au rupt bani din bugetul local pentru a organiza o petrecere de Ziua Femeii.

Ce primari au „strans cureaua“ de 8 martie?!
Petrecerile de 8 Martie erau cândva un obicei pentru o mare parte din localitățile din județul Constanța. Seratele acompaniate de mâncare, băutură și muzică până în zori au apus încet pentru unii locuitori. După perioada pandemiei, multe obiceiuri nu au mai revenit la normal. Pandemia s-a întins pe o perioadă de doi ani, timp în care toate activitățile s-au stopat. Anul acesta se pare că problema banilor reprezintă noua scuză pentru care unele primării nu le-au mai cinstit pe reprezentantele sexului frumos.

Ce primării au organizat petreceri!

Localitățile Cernavodă, Amzacea, Cerchezu, Ciocârlia, Crucea, Comana, Ion Corvin, Lumina și Grădina sunt câteva din localitățile care au pregătit seri de spectacol și voie bună cu ocazia zilei femeii.

Ce primari au „strans cureaua“ de 8 martie?!Liviu Cristian, primar al localității Cernavodă

Liviu Cristian, primarul localității Cernavodă va organiza, în ziua de 7 Martie, un spectacol în cinstea mămicilor, la Căminul Cultural al localității.

Ce primari au „strans cureaua“ de 8 martie?!Ștefan Chelaru, primar al localității Cerchezu

Ce primari au „strans cureaua“ de 8 martie?!Gabriela Iacobici, primarul localității Grădina

Chelaru Ștefan, primarul localității Cerchezu, pregătește pentru locuitori un mic bal, în timp ce Gabriela Iacobici, primarul localității Grădina și Dumitru Chiru, primarul localității Lumina, vor organiza spectacole și zi de distracție pentru localnici.

Ce primari au „strans cureaua“ de 8 martie?!Dumitru Chiru, primar al localității Lumina

De asemenea, primarii localităților Ion Corvin, Floros Tudorița, Ciocârlia, Șerbu Ionuț, și Crucea, Tudorache Iulian s-au organizat și ei pentru a cinsti ziua femeii cu spectacole și voie bună.

Ce primari au „strans cureaua“ de 8 martie?!

Stan Romică, primarul localității Amzacea și Adam Ion, primarul localității Comana

Localitățile Comana, primar Adam Ion, și Amzacea, primar Stan Romică au avut mai mult de muncă în acest an. Având în vedere că fiecare comună mai are în administrare încă 3 sate, conducerile locale s-au ambiționat să organizeze ziua femeii în fiecare locație.

Ce primari au „strans cureaua“ de 8 martie?!Iulian Soceanu, primar al localității Techirghiol

Iulian Soceanu, primarul comunei Techirghiol, a preferat pentru anul 2023 să ofere, în semn de respect, câte o floare fiecărei femei.

Clinciu Stelian, primarul localității Dumbrăveni, a furat startul, organizând pe data de 4 un spectacol pentru ziua femeii.

Ce primari au „strans cureaua“ de 8 martie?!Stelian Clinciu, primar al localității Dumbrăveni

Primarii localităților Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, Agigea, Cristian Cîrjaliu, Chirnogeni, Gheorghe Manta, Corbu, Vasile Lumînare, Independența, Cristea Gâscan, Peștera, Nicoleta Vrabie și Topraisar, Stelian Gheorghe sunt câțiva dintre aleșii șefi din județul Constanța care nu au nimic în plan în legătură cu ziua femeii.

Ce primari au „strans cureaua“ de 8 martie?!Constantin Baltă, primar al localității Topalu

Constantin Baltă, primarul localității Topalu, se confruntă în acest an cu degradarea căminului cultural. Potrivit acestuia, acest inconvenient l-a împiedicat să organizeze ziua femeii în localitatea Topalu.

Nu se organizează pentru că avem probleme cu căminul, nu avem spațiu. Am făcut un proiect pentru un cămin nou, din cauza ploilor au apărut probleme la fundație, nu mai poate fi folosit“, a declarat Constantin Baltă, primarul localității Topalu, din județul Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimic despre împăratul de la Cadrilaterul de sud , verde împărat de Limanu-Hagieni, el si gașca lui de preafericiți continua petrecerile și lucrul exclusiv în interesul lor , frânarii celorlalți, inamici pentru ei,.niște desculți flamanzi. satul veșnic verde e la.putere pentru multa vreme. O sa se descurce ei când or rămâne singuri. Ai n.ai mingea tragi la.poarta Georgică!
0
0
Auchan ofera cursuri intensive in meseria de casieri, diploma se elibereaza odata cu bonul de casa !!!
2
2
Te am votat degeaba Gascane. Macar o petrecere in rest nimic
1
1
La Cobadin cu o populație de 9500 de locuitori ,din păcate Primarul nu poate organiza astfel de petreceri sau mici excursi pt. copii defavorizați ,macar in judet etc..Primaria nu are nici măcar pagina de facebook, are site unde se fac lunar de 2 ani angajări peste 20 pana în prezent și at cu ce bani sa organizeze și una peste alta oricum ii se răspunde cu aceasi moneda, "cum respecti asa ești respectat " Felicitari celor care organizează.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510