REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
15.9° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Ce primari din Constanța rămân pe funcții!

Ce primari din Constanța rămân pe funcții!

Virgil STOIAN 10 iunie 2024 | 00:28 28904

În județul încep să apară rezultatele. Astfel, la Cumpăna Mariana Gâju a mai câștigat un mandat, fiind umăr la umăr cu candidatul AUR, Marius Bolboașă, potrivit primelor numărători parțiale ale voturilor.

Ce primari din Constanta raman pe functii! Marian Gâju

De asemenea, George Scupra, primarul din Ovidiu, a mai primit girul încă unui mandat.

Ce primari din Constanta raman pe functii! George Scupra

Vasile Delicoti, Ancuța Belu  și Iulian Soceanu au câștigat și ei încă un mandat la Poarta Albă, Mihail Kogălniceanu respectiv Techirghiol în timp ce la Peștera, Nicoleta Vrabie a fost învinsă de candidata PSD, Anca Bobe. La Topalu a câștigat Valentin Stanciu, de la PNL, învinsul lui fiind Constantin Baltă de la PSD. La Mereni, potrivit numărătorilor parțiale, câștigător este Adrian Constache, de la PNL. PNL a câștigat și la Dobromir, prin Eugen Iliescu. La Corbu a câștigat Vasile Lumânare, din partea PSD, la Tuzla rămâne în funcție Reșit Taner, tot de la PSD, iar la Băneasa, Paul Coliș, PSD, a pierdut în fața lui Eleonor Blăgan, de la PNL.Tot PNP a câștigat și la Lipnița, Ciocârlia, Comana, Mihai Viteazu, Albești și Horia. Cristian Telehoi, din partea PSD, a câștigat la Cobadin dar și Cati Hristu la Cogealac. Iulian Tudorache, de la PNL, continuă la Crucea, la fel ca și Costel Armășescu la Pantelimon. Liviu Negoiță și George Nicola, ambii PNL, au reușit câștigarea încă unui mandat de primar, la Cernavodă respectiv Aliman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai mafioți de la psdnl...
3
0
PENTRU...GHEORGHE...DAR CE CREZI CA LIVIU NEGOITA,ESTE MAI DEPARTE DECAT EMILIAN NICOLAE ??? TOTI O APA...SI UN PAMANT...DIN SURSE OFICIALE,NEGOITA AR PUTEA PLECA PUTIN PE LA...POARTA ALBA...SUCCESURI...
14
0
Domnule jurnalist, umar la umar inseamna aproape 70% contra 15.5%, la primaria din Cumpana? Cat pe-aci sa castige Bolboasa, nu?
13
2
Ce-au luat foc usr-iștii mwiștii!!!
8
10
La vremuri noi, Tot NOI!
20
1
intre psd si pnl, epoca de piatra si prezent, nu este nici o deosebire. care cum sa priceput sa minta mai frumos. idei noi, dezvoltare, etc. o campanie timpita.
22
1
Cred ca doarme…. Nicio reacție?? E obosit .. hahaha
12
2
nu mai scopa ti de repeten ta asta , hoasca ,de doi lei
23
4
Aoleoooooo! Nu mai scăpăm de asta și psd ul de epoca de piatra!
27
4
Bine ca amaritii astia din Pestera au scapat de v.aca asta de vrabie nicoleta ! la cratita p.anarama mica !sa nu mai auzim de tine !
26
0
D.u.m.i.t.r.a.c.h.e, Dede Perodin, Felix hai demisia.. ne-am saturat de voi. Pai asa vroiati si voi, sa iasa tot Chitzac ca asa v-ati inteles de acum multe luni. V-ati batut joc de aparatul de partid, cel mai mare din oras. Oamenii nostri au facut campanie exemplar dar intentionat , ca sa-l sapatzi pe Horia C., voi ati organizat prosteste totul pe strada de va injurau toti oamenii nostri. Ieri le-ati dat toata ziua numai sandvisuri cand aiailalti mancau pizza si au primit bani sa traga pe partid. Si-au bagat p..la toti in in sectii de scarba voastra. Aici se vad rezultatele. Mai vroiati sa ne scoateti si pentru parlamentare, p.u.l.e.a mai iese pentru voi. Sa va spalatzi pe cap cu idi.o.t.z.i ca Ed. Martid care a aparut la partid doar in ultima luna ca un catzel sa prinda si el un os. Pai ce credeatzi ca oamenii nu vad si nu vorbesc
45
0
Pai cum a castigat baba daca e umar la umar?
24
1
La Agigea si Costinesti???
17
3
Emilian Nicolae ,arunca te in Dunare tilharule , credeai ca cernavodenii sunt p****i ? Nuuuuuuuuu !
28
1
Cât mai puține zdrențe usr-iste!
25
16
Ha zic unii,alții zic ha ha ha,nu ne e ați învins plebeilor,romanilor de rând. Ce credeați voi, ca l-a făcut munca pe om?
12
6
Vedeti ca ati incurcat Mereni cu Mihai Viteazu. Costache e la M. Viteazu
15
2
Monarhie s ar numi?Ca peste tot.Sau dictatură?Ca să știu.
33
3

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515