REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
21.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Ce relație are Gerard Pique cu copiii săi, după divorțul de Shakira

Ce relație are Gerard Pique cu copiii săi, după divorțul de Shakira

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 00:00 844

După luni de ceartă și discuții între Gerard Pique și Shakira, fotbalistul rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea dintre el și artistă. Celebrul fotbalist a vorbit și despre relațiile pe care le are cu copiii săi, după divorțul de cântăreață. Bărbatul se consideră un tată implicat.

Ce relatie are Gerard Pique cu copiii sai, dupa divortul de Shakira

Iată ce mărturisiri a făcut!

La câteva luni de la despărțirea de Shakira, Gerard Pique a vorbit despre acest subiect, dar și despre relația pe care o are cu cei doi băieți ai lui, după divorțul de soția sa. Ce a mărturisit fotbalistul.

Ce relație are Gerard Pique cu copiii săi, după divorțul de Shakira

Întrebat cum l-a afectat despărțirea de Shakira, Gerard Pique a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect.

„Nu voi spune, nu vreau”, a spus fotbalistul atunci când a fost întrebat, într-un profil de publicația spaniolă El Pais, cum l-a afectat despățirea de artistă.

Cu toate că nu a spus prea multe despre divorț, Gerard Pique a vorbit despre relația pe care o are cu copiii lui, Sasha, în vârstă de 7 ani, și Milan, în vârstă de 9 ani. Fotbalistul spune că este un tată implicat.

„Fiecare are responsabilitatea lui de a face ceea ce este mai bine pentru copiii lor. Este vorba de a-i proteja. Aceasta este treaba tuturor părinților cu copiii lor. Pe asta mă concentrez și acesta este rolul meu de tată”, a mai adăugat el.

Ce spune fotbalistul despre schimbările din viața lui

Mai mult decât atât, Gerard Pique a spus că el face în viață exact ce vrea, cum a făcut și până acum, iar el își dorește să fie fidel doar lui însuși. Jucătorul de fotbal a mărturisit că au avut loc multe schimbări în viața lui.

„Problema este modul în care oamenii percep lucrurile sau cum le împachetează presa. Încă fac ce vreau. Vreau să fiu fidel mie însumi. Nu voi pierde bani cu curățarea imaginii mele. Oamenii pe care îi iubesc și de care îmi fac griji sunt cei care mă cunosc. În rest, nu-mi pasă. Îmi pun energia pe oamenii care îmi sunt cei mai apropiați și le ofer ceea ce am. Sunt foarte fericit. Au fost schimbări în viața mea și am știut cum să păstrez această fericire”, a precizat fotbalistul, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303