REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ce rochie a ales Irina Columbeanu pentru balul de absolvire

Ce rochie a ales Irina Columbeanu pentru balul de absolvire

A.F. 5 iunie 2024 | 00:00 319

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Adolescenta de 17 ani a absolvit liceul și a participat la balul de final de an, unde s-a afișat purtând o ținută elegantă și simplă, plină însă de rafinament. Înainte de a merge la marele eveniment, Irinuca s-a fotografiat în vila luxoasă a lui Mr. Pink. 

Ce rochie a ales Irina Columbeanu pentru balul de absolvireIrina Columbeanu și Monica Gabor

Fiica fostului milionar de la Izvorani a încheiat un frumos capitol al vieții sale - liceul. Irinuca intenționează să-și viziteze tatăl în România în această vară, însă până atunci se bucură de reușitele sale pe plan personal. 

Irina Columbeanu, apariție de zile mari la balul de absolvire a liceului 

Fiica Monicăi Gabor dă din nou dovadă de rafinament și eleganță, semn că i-a moștenit pe ai săi părinți în mai multe aspecte. Pentru balul de absolvire a liceului, Irinuca a îmbrăcat o rochie cu imprimeu floral, lungă până în pământ, mulată, pe care a accesorizat-o cu mai multe bijuterii fine și o poșetă neagră, rotundă. 

Ce rochie a ales Irina Columbeanu pentru balul de absolvireIrina Columbeanu la balul de absolvire, foto: Social media

De asemenea, nici la capitolul make-up adolescenta nu a exagerat. Dimpotrivă, a Irina Columbeanu a optat pentru un machiaj discret, suficient cât să-i evidențieze trăsăturile feței și frumusețea. 

Ce rochie a ales Irina Columbeanu pentru balul de absolvireIrina Columbeanu la balul de absolvire, foto: Social media

Ramona Gabor: „Irina nu mai e un copil”

În trecut, Ramona Gabor, sora Irinei Columbeanu declara pentru presa din România faptul că se bucură să aibă parte de o nepoată inteligentă și frumoasă. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa Irinei, pe care o consideră deja o tânără adolescentă care reușește să învețe să stea pe propriile picioare, bifând o serie de reușite în viața ei - a obținut deja permisul de conducere, a absolvit liceul etc. 

Ce rochie a ales Irina Columbeanu pentru balul de absolvireIrina Columbeanu la balul de absolvire, foto: Social media

„Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală. Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, e un o cu suflet bun, e minunată”, a spus Ramona Gabor, potrivit WOWNews, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar ne intereseaza ce chiloti a purtat fiica tiitoarei chinezului ?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016