REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
18.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Ce sacrificii a făcut Ecaterina Ladin, alias Dalida, pentru carieră

Ce sacrificii a făcut Ecaterina Ladin, alias Dalida, pentru carieră

Valentina CAMARA 19 decembrie 2022 | 00:00 531

Ecaterina Ladin, cunoscută pentru personajul Dalida, din celebrul serial, a făcut sacrificii mari pentru a ajunge în punctul acesta al carierei. Aceasta se bucură de un real succes în viața sa profesională, însă pe plan personal, a renunțat la multe lucruri pentru a-și îndeplini visul de a deveni o actriță cunoscută.

Ecaterina Ladin a trecut prin mai multe momente dificile în viața sa, unul dintre ele fiind acela când nu știa dacă să aleagă să rămână alături de copiii ei acasă sau să-și continue cariera. Din fericire, actrița a fost susținută în totalitate de soțul ei și a reușit să facă față tuturor încercărilor vieții.

Din cauza programului încărcat, copilul Ecaterinei Ladin nu o mai recunoștea

Fiind tot timpul încărcată din cauza filmărilor și având un program aglomerat, Ecaterina Ladin ajungea foarte târziu acasă. Astfel, s-a ajuns la momentul în care propriul ei copil nu a mai recunoscut-o.

 Filmam pentru serial, mă trezeam la 5:00 și de acolo, cum terminam, în mașină și fuga la repetiție. Când aveam o zi liberă de filmare eram toată ziua aia la repetiții. Să recuperez ce am pierdut în zilele în care nu am fost.

Două luni de zile am avut cantonament. Copilul mă respingea că nu mă mai recunoștea. Nu mai știa cine sunt când veneam acasă.”, a declarat Ecaterina Ladin, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303