REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ce se întâmplă cu șoferii de Bolt în ultima perioadă? Acceptă cursele, după care le anulează! Video

Ce se întâmplă cu șoferii de Bolt în ultima perioadă? Acceptă cursele, după care le anulează! Video

Andreea VLAICU 6 august 2024 | 00:00 1083

Șoferii de ridesharing și-au luat-o în cap! După ce taximetriștii au organizat un protest masiv în Piața Constituției prin care au cerut fiscalizarea Bolt și Uber și s-au arătat nemulțumiți de faptul că aceștia le „fură” clienții, iată că șoferii de Bolt din Constanța își permit luxul, nesimțit, de a anula cursele, lăsând clienții cu ochi-n soare. Din păcate aceste cazuri nu sunt unele izolate, mulți constănțeni fiind puși în situația de a întârzia la locul de muncă din pricina șoferilor Bolt.

Ce se intampla cu soferii de Bolt in ultima perioada? Accepta cursele, dupa care le anuleaza! Video

Cu toată că șoferii de ridesharing se laudă cu prețuri mult mai mici și cu servicii exclusiv online, se pare că aceștia se cred stăpânii șoselelor și pot anula cursele, după bunul plac. Acest lucru duce la multă frustrare din partea pasagerilor, dacă este vorba despre o distanță mai mică și mai adăugăm și faptul că trebuie să ajungă urgent, de exemplu la muncă, deoarece aceștia riscă să întârzie din cauza „amabilității” șoferilor. Mai grav este că pasagerii nu-i pot face raport și nu pot semnala astfel de abuzuri din partea șoferilor.

Cursă de 3 km, neprofitabilă pentru șoferii Bolt

În aplicația celor de ridesharing se afișează în avans prețul călătoriei, atât pentru pasager cât și pentru șofer, imediat după ce a fost acceptată cursa. Acest lucru duce la curse anulate de către șoferii care caută tarife, să zicem, mai adecvate. Astfel, unei femei din Constanța i-a fost anulată, în repetate rânduri, aceasta fiind nevoită să găsească un alt șofer dornic să accepte o cursă de aproape 3 km, din cartierul Poarta 6 până în Parcul Far.

Ce se intampla cu soferii de Bolt in ultima perioada? Accepta cursele, dupa care le anuleaza! Video

Șofer Bolt: „Mulți anulează pentru că sunt prea puțini bani”

După ce, într-un final, a găsit un șofer care acceptă și curse mai scurte, șoferul care a preluat-o pe constănțeancă a spus: „Mulți anulează pentru că este prea departe cursa sau că sunt prea puțini bani. Sunt obligați să accepte cursa. După aceea, vezi ce și cum și dacă vrei să iei, o iei, dacă nu, nu”, a spus șoferul de Bolt.

Șoferii de ridesharing, penalizați pentru că anulează curse

După un anumit număr de anulari, șoferii pot fi blocați de la câteva ore, la câteva zile şi nu mai pot efectua curse. Pentru a scăpa de aceste penalizări, aceștia au inventat o strategie aplicată de mulți dintre ei. Mai exact, șoferii susțin că pasagerul nu s-a prezentat sau a întârziat, anulând cursa. În cazul plății în avans cu cardul, banii îi sunt retrași clientului, șoferul rămânând și cu contravaloarea cursei și disponibil pentru o nouă comandă. Iar clientul... a rămas în stradă.

Așadar, în astfel de cazuri este recomandată plata cash, pentru a nu cădea în plasa strategiilor șoferilor răuvoitori.

Video:

.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să nu i mai alegem pe ei, să mergem pe alte variante. Așa a redus prețurile exagerat de mari spre Bucuresti și Kirvadul! Când au simțit că este preferat trenul și din Gară de Nord se ajunge facil la Otopeni tot cu trenul, atunci au renunțat la prețurile nesimțite și s au adaptat cererii. Haideți să nu i mai alegem pe nesimțiții de la Bolt că prea li s a umflat capul!!!
1
2
Se anuleaza pentru ca comenzile sunt platite cu cardul, 80% dinte soferi prefera cursele cu cash Banii de pe card ai primesc odata pe saptamana la cursele cu cash clienti mai lasa 2,5,10 lei nu este obligatoriu a lasa bacsis dar deobicei oameni lasa la cursele cu cash Dar la cursele cu cardul oameni nu stie cum sa deschida usa si sa fuga nu lasa nimic pe aplicatie bacsis iar multe persaone merg cu reducere 8,12 lei si dau comanda cu cardul si rupe usa. Iar multi idioti nu stie cum sa foloseasca aplicatia sa puna pin.ul corect si sun ca handicapatii si intreaba unde esti la cate sensuri unice sunt iti mai vine o pl sa mergi sa iei clientul
3
0
Mergeti cu ct bus.. eu am renuntat la bolt, doar makidoni si cio.i.. cred ca se imboganesc vara.. da banii tot ii baga la aparate. Lasa ca trece vara si o sa luati curse de 9 lei la greu
2
4
Dom'ne. nu se mai poate!!!
0
3
deci domle ce se-tampla? a furat?
0
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303