REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
28.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Ce se întâmplă cu Teo Hira după ce RAEDPP și Confort Urban vor fuziona?

Ce se întâmplă cu Teo Hira după ce RAEDPP și Confort Urban vor fuziona?

Replica API 7 aprilie 2022 | 14:08 6121

Nu mai este o notate faptul că două mari instituții aflate în subordinea primăriei vor fi comasate pentru a se forma o singură societate. Este vorba despre Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța (RAEDPP), care va absorbi SC Confort Urban. Procedura se apropie, cu pași repezi, de finalizare. Până la toamnă, Confort Urban va înghiți RAEDPP. Întrebarea este ce se va întâmpla cu postul lui Teo Hira? Va pleca sau va rămâne la conducerea noii societăți formate în urma fuziunii?

Se întocmesc documentațiile, sunt documentații complexe la fuziune. A fost urmată o procedură de achiziție. Avem un expert contabil fiscal care a strâns documentele de la ambele părți și fuziunea va opera. Confort Urban va funcționa cu RADPP.”, a declarat, în cadrul unui interviu, Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța.

Ovanesian: Nu putem să luăm în calcul ca Teo Hira să rămână director la Confort Urban

Potrivit city managerului, Confort Urban va înghiți RAEDPP și nu se știe, deocamdată, ce se va întâmpla cu Teo Hira, directorul RADPP. ”Foarte probabil, Confort Urban va înghiți RADPP, foarte probabil va fi o fuziune prin absorbție, eu cel puțin așa o văd, dar decizia finală aparține cu siguranță Consiliului Local pe bază de către expertul contabil care se ocupă de proceduri. Nu putem să luăm în calcul ca Teo Hira să rămână director la Confort Urban. Sunt niște proceduri reglementate prin lege care trebuie urmate pentru desemnarea atât a Consiliului de Administrație, cât și a Directorului General”, a lămurit Ovanesian.

Fuziunea se va finaliza la toamnă

Întrebată de ce s-a luat decizia fuziunii, aceasta a declarat: ”Decizia de fuzionare s-a luat pentru a nu se răspândi banii în toate părțile... Consiliul de Administrație plătit consistent. Nu am de ce să plătesc în fiecare lună 25.000 de lei sau 30.000 de lei sau 10.000 de lei către două Consilii de Administrație, când pot plăti către unul singur. Eu zic că prin toamnă se termină această procedură, eu așa sper. Trebuie inventariat ce are fiecare, cum are fiecare, este o procedură destul de complexă care trece și pe la Registrul Comerțului, ajunge și pe la Tribunal, care trebuie să aprobe fuziunea, deci nu-i simplu. Sunt niște pași de parcurs, dar avem toate șansele să finalizăm în septembrie, dacă nu este în septembrie va fi cu siguranță până la sfârșitul anului.

VIDEO

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minciuni..au distrus raedpp. L au transformat in srl si acum il desfiinteaza..chipurile preia primaria tot..tot adica imobilele pe care le are regia..nu si angajatii. 100 de oameni vor ramane pe drumuri!!! Posturile la primarie vor putea fi ocupate doar prin concurs..toata lumea stie cum sunt facute concursurile pt functionari publici...oameni ce lucreaza de 20-25 de ani la regie vor ramane efectiv pe drumuri!! Din cauza lui feliciu...
0
0
Mananca rahat, au distrus raedpp
0
0
Pai ti s'adar, unde sa plec mah, voi ati vazut soareci care sa fuga de la siloz si cainele de la macelarie ?
0
0
Self-iuri cu echipa cacastigatoare la noul congres pnlaba ..
0
0
Cine-i Teo asta, ca parca pe ipochimen il cheama Stere. Ce-i lale, ti-e rusine cu numele lu' papu?!
0
0
Are hotelul vi din eforie
0
0
Dar de ce nu ati lasat active comentariile si la articolul cu Ovanesian imbracata in geaca din plastic ?
0
0
Femeia barbat care se opune la tot si Nu semneaza nimic. Are talent maxim este Gica contra la tot doar daca incaseaza ea. Teo fratioare suntem cu tine.
2
0
Va zic eu ce face revine la milenara si ancestrala ocupatiune facutul de branza cu adaos de aracet si materie fecaloida ovina
1
0
Se va gasi un post caldut pentru capusa, in mod cert.
1
1
Hira cel mai tare. Voi cei de la ziar corectati articolul. Nu se intelege nimic. Titlul neaga continutul srticolului.
0
0
se apuca si danseaza pamporea.doar la asta este bun. salutari de la Trantu.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768