REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ce semne a lăsat cancerul pe pielea Oanei Lis: „Nu mai trecea…“

Ce semne a lăsat cancerul pe pielea Oanei Lis: „Nu mai trecea…“

A.F. 15 mai 2024 | 00:00 986

Oana Lis a rămas cu semne după lupta cu cancerul de piele. Soția lui Viorel Lis a trecut printr-o intervenție chirurgicală, anul trecut. 

Ce semne a lasat cancerul pe pielea Oanei Lis: „Nu mai trecea…“Oana Lis 

Oana  l-a dus pe Viorel  Lis  la spital

În urmă cu aproape doi ani, Oana Lis s-a trezit cu o pată pe corp, căreia nu i-a dat foarte multă importanță, la acel moment, tratând-o în mod normal, cu diverse creme și alifii. Pata a crescut în dimensiune între timp, motiv pentru care Oana a decis să meargă la spital. Vestea groaznică pe care a primit-o i-a dat lumea peste cap.

La începutul anului 2023, chiar înainte de a împlini 44 de ani, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele. Ulterior, Oana a fost supusă unei intervenții chirurgicale. 

Ce semne a lasat cancerul pe pielea Oanei Lis: „Nu mai trecea…“

Oana Lis a rămas cu cicatrici de umăr, după cancer 

După un an de zile, Oana a decis să își arate cicatricile, rămase în urma operației suferite. 

„Nu-mi plac tatuajele pentru mine, dar m-a tatuat cumva viața...Aici e cicatricea după operația de cancer de piele de anul trecut. 

E important să facem controale la timp. Știu că uneori uităm de noi, dar ca să fii un om bun și sa poți fi stâlp pentru alții, trebuie sa te asiguri că ești tu bine înainte. Orice diagnostic e mai bine sa-l știi mai repede, ca să găsești soluția potrivită pentru tine.

O clipă când auzi acest cuvânt...care începe cu c… parcă se oprește lumea în loc, dar în secunda 2, trebuie sa cauți soluții. Nu suntem roboți,  se poate întâmpla oricui! Era o pată care nu mai trecea…”, a fost semnalul de alarmă pe care soția lui Viorel Lis l-a tras asupra acestei maladii nemiloase, pe pagina ei de socializare. 

Ce semne a lasat cancerul pe pielea Oanei Lis: „Nu mai trecea…“

Oana Lis: „Am avut un carcinom de piele”

Când a aflat că are cancer, soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit că a fost nevoită să lupte în fiecare zi cu boala nemiloasă. 

„Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim.

Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult. 

Sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare”, spunea Oana Lis anul trecut, după operație, pentru spynews.ro, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016