REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 30 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6837
21.4° Constanța Vineri, 30 August 2024 Anul XX Nr. 6837
 

Ce soluție inedită a găsit un constănțean împotriva ploii?! Video

Ce soluție inedită a găsit un constănțean împotriva ploii?! Video

Andreea VLAICU 30 august 2024 | 00:00 546

Într-o demonstrație de geniu local, un constănțean a descoperit soluția supremă pentru a-și proteja garajul, aflat pe o pantă abruptă, de inundațiile apocaliptice: sacii umpluți cu nisip. Exact ca un prevăzător, a decis să facă față capriciilor naturii și... a reușit. Joi, 29 august a.c., Constanța a fost lovită de vreme rea și a avut loc o rupere de nori în adevăratul sens al cuvântului și, aparent, fiecare a făcut față cum a putut.

Ce solutie inedita a gasit un constantean impotriva ploii?! Video modul ingenios de a ține departe apa

O ploaie torențială poate face ravagii și de multe ori rezultă în pagube materiale. După perioada caniculară, meteorologii au emis cod galben de vreme rea pentru mai multe județe, printre care și Constanța. De aceea, cetățenii au recurs la soluții și strategii elaborate. De exemplu, un constănțean și-a baricadat garajul aflat în pantă cu mai mulți saci umpluți cu nisip.

Ce solutie inedita a gasit un constantean impotriva ploii?! Video modul ingenios de a ține departe apa

Ca un constănțean adevărat, acesta a vrut să demonstreze că știe să facă față valurilor, fie că este vorba despre cele produse de mare sau de ploaie. Înarmat cu ambiție și câteva zeci de saci plini, omul nostru a construit o adevărată barieră în fața garajului. 

S-a pregătit din timp

Constănțeanul și-a pregătit din timp fortăreața că poate-poate vine viitura și îl prinde nepregătit. Localnicii din zonă susțin că „zidul” format din saci este amplasat de ceva timp în fața garajului și a provocat destul de multe discuții între vecini. Potrivit celor care locuiesc acolo, sacii cu nisip sunt puși astfel încă din luna iulie.

Ce solutie inedita a gasit un constantean impotriva ploii?! Video poze de dinainte să plouă

Probabil proprietarul a pățit-o o dată și i s-a inundat garajul, iar acum a dorit să fie precaut. Iată că totuși, planul său a funcționat cu brio, a demonstrat că este plin de ingeniozitatea și a dat exemplu de prevenție.

Cine știe, dacă ploaia totuși reușește să treacă de fortificațiile sale, nu ne-ar mira dacă acesta este pregătit pentru următoarea etapă... o barcă gonflabilă parcată strategic în garaj.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine-a mai pomenit sa folosesti saci de nisip pentru a te proteja de inundatii ? Felicitari inventatorului
1
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365