REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce spun reprezentanții Rompetrol Rafinare, operatorul rafinăriei Petromidia Năvodari, despre explozia recentă

Ce spun reprezentanții Rompetrol Rafinare, operatorul rafinăriei Petromidia Năvodari, despre explozia recentă

Ana Maria LIPAN 22 iunie 2023 | 14:50 1729

Reprezentanții Rompetrol Rafinare, operatorul rafinăriei Petromidia Năvodari au transmis un comunicat în legătură cu incidentul petrecut joi, 21 iunie a.c., când a izbucnit un incendiu în instalația de Hidrocracare Blândă.

Ce spun reprezentantii Rompetrol Rafinare, operatorul rafinariei Petromidia Navodari, despre explozia recenta

"În urma incidentului survenit ieri la instalația de Hidrocracare Blândă (MHC), Rompetrol Rafinare a demarat o analiză internă, pentru evaluarea situației operaționale. Din primele estimări, impactul asupra activităților de producție ale rafinăriei este unul redus. Rafinăria Petromidia continuă să funcționeze, restul instalațiilor aflate în fluxul tehnologic fiind securizate. Instalația MHC este scoasă din fluxul de producție, rolul acesteia fiind preluat de alte unități. În funcție de evaluările interne, compania va adapta rețetele specifice de rafinare, pentru funcționarea la capacitatea optimă a unităților de producție. Rompetrol Rafinare va continua să asigure produsele necesare pe piața din România. După ce incendiul a fost stins în siguranță, conform planurilor de intervenție în astfel de situații, echipele locale și autoritățile publice au realizat, în mod activ, măsuri de precauție pentru a preveni orice reaprindere, inclusiv manevre de răcire a instalației.", au transmis aceștia. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cîrpeli... asta este cauza... conducte vechi carpite nu schimbate . Șpagi de la firmele subcontractoare... generalizata coruptia. Interese de grup... serviciu de pompieri ineficient cu angajati dubiosi insuficientica nr. ce sunt mutati de colo colo pentru a iesi la numar cand sunt controale... concluzia generala un carpelile sunt sursa generatoare de incidente. De adaugat si angajarile de personal alesi pe alte criterii decat cele necesare... mafie...
0
0
Închideți nenorocirea aia de rafinărie și deschideti o intro zona in camp Poluarea marii instalații vechi și nesiguranța angajaților la locul de munca Rafinăria trebuie închisă și construita alta cu instalații și rezervoare noi
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510