REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre o împăcare cu Silviu Prigoană

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre o împăcare cu Silviu Prigoană

Deria ISLEAM 19 august 2024 | 00:00 254

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată la podcastul moderat de Anamaria Prodan, unde a răspuns sincer dacă și-ar dori o împăcare cu Silviu Prigoană. Vedeta a mărturisit că i-a propus fostului soț să aibă o discuție serioasă.

Ce spune Adriana Bahmuteanu despre o impacare cu Silviu PrigoanaAdriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a fost întrebată recent dacă i-ar mai da o șansă fostului soț, Silviu Prigoană, în cazul în care acesta și-ar dori o împăcare. Cei doi au trăit o adevărată telenovelă, marcată de numeroase despărțiri și împăcări. Deși au o istorie lungă împreună și doi copii, Adriana Bahmuțeanu a fost clară în răspunsul ei: nu există nicio posibilitate de împăcare ca și cuplu.

Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu a subliniat că, în ciuda trecutului lor tumultuos, ar fi dispusă să colaboreze cu Silviu Prigoană în ceea ce privește creșterea și bunăstarea copiilor lor. Vedeta a declarat că, pentru binele băieților lor, ar sta de vorbă cu fostul soț și ar colabora pentru a asigura liniștea și fericirea lor. Prezentatoarea TV a arătat astfel că pune pe primul loc interesele copiilor, indiferent de situația personală dintre ea și Prigoană.

„Exclus. Că aș vorbi cu el, i-aș da o cană de apă, că aș vrea să fim părinți și să vorbim despre copiii noștri, da. L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă ca părinți despre viitorul copiilor. Am copii mari, se însoară mâine, poimâine. Cum stăm noi la nunta lui Maximus, eu într-o parte, el într-o parte sau cum facem? Nu mă invită pe mine sau nu îl invită pe tatăl lui, cum procedează bietul copil?”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în podcastul Anamariei Prodan.

În cadrul podcastului, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că nu mai vorbește cu Silviu Prigoană de 10 ani. Singura lor comunicare este prin intermediul scrisorilor. Vedeta a mărturisit că a încercat să ia legătura cu fostul soț de mai multe ori, însă acesta a refuzat-o tot timpul.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre despărțirea de George Restivan

Adriana Bahmuțeanu a subliniat că George Restivan a fost primul bărbat cu care a avut o relație după opt ani de la despărțirea de Silviu Prigoană, o perioadă în care vedeta a ales să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale și să stea departe de relațiile amoroase. Deși a fost o decizie dificilă, Adriana Bahmuțeanu a decis să își dea voie să iubească din nou, însă, după o serie de experiențe complicate, a ajuns la concluzia că despărțirea este cea mai bună soluție.

Vedeta a recunoscut că perioada de opt ani a fost marcată de momente extrem de dificile și că, dacă ar fi știut ce o așteaptă, ar fi făcut unele lucruri diferit. Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu se consideră o femeie împlinită, având o familie frumoasă și copii care îi aduc bucurie în fiecare zi.

„Ce n-a înțeles, poate, lumea și poate nici nu am spus-o foarte clar e faptul că mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. Când l-am cunoscut pe George, trecuseră opt ani de la divorțul de fostul soț. Am avut opt ani aproape, în care dacă știam ce mi se întâmplă, nu mai făceam lucrurile acelea. Dacă aș da acum timpul înapoi. A fost ceva îngrozitor”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în podcastul Anamariei Prodan, potrivit libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne interesează de acest personaj josnic
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365