REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 15 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6853
14.8° Constanța Duminică, 15 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6853
 

Ce spune IPJ despre scandalul din timpul ședinței de Consiliu Local

Ce spune IPJ despre scandalul din timpul ședinței de Consiliu Local

Virgil STOIAN 1 martie 2024 | 15:44 1434

Joi, 29 februarie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, pentru prima oară în format fizic după pandemie. Ședința nu s-a desfășurat fără peripeții, aceasta fiind perturbată la un moment dat de câțiva cetățeni, simpatizanți ai partidului SOS România, condus de Diana Șoșoacă. Conflictul a degenerat, unul dintre cetățeni agresându-l pe un polițist local, care la rândul lui a ripostat. Întrebat despre acest incident, primarul Vergil Chițac a declarat că nu știe ce s-a întâmplat, dar o să vadă imaginile și o să aibă o opinie. Conflictul se pare că s-a încheiat cu plângere penală împotrivit polițistului local.

Ce spune IPJ despre scandalul din timpul sedintei de Consiliu LocalPolițistul local

Ce spune IPJ

La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, de o femeie, de 20 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, respectiv ar fi fost prinsă de mână, de angajații Poliției Locale, în momentul în care ar fi intenționat să intre într-o instituție.
Polițiștii deplasați la fața locului au fost, de asemenea, sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost încătușat fără temei legal, de aceleași persoane.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
militia si toti luptatorii sint antrenati sa tina populatia cu dintii rinjiti, ca la rusi. primarul lasa populatia in frig, ca asa e in democratie, fiecare face ce vrea. dar cind intreaba poporul de ce, i se arata fundul televizorului. militia e cu noi!
1
0
Sedinta publica cu sala arhiplina?Niste hoti care tin sedinte pe banii vostri si care sunt platiti din taxele voastre.Cine tine sistemul corupt?cine contribuie?Sclavii ,hotii afiliati lor cu state de plata,secretare sau amante,slugoi sau caratori de pardesie,astia sunteti niste "epatati de la tara"
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245