REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce spune Kaufland despre pieptul de pui cu viermi găsit în magazinul lor

Ce spune Kaufland despre pieptul de pui cu viermi găsit în magazinul lor

Replica API 20 februarie 2019 | 02:04 1920

Un constănțean a reclamat, sâmbătă, 16 februarie a.c., faptul că o caserolă cu piept de pui pe care intenționa să o achiziționeze din supermarketul Kaufland de pe B-dul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, avea viermi. În urma celor sesizate, Kaufland a retras preventiv lotul de la comercializare, a luat legătura cu furnizorul și a verificat toate produsele de la vitrina cu autoservire, care s-au dovedit a fi conforme. „Calitatea produselor este o prioritate pentru noi”, au subliniat reprezentanții Kaufland România.

Un constănțean a postat pe rețeaua de socializare Facebook că a avut parte de o surpriză neplăcută, sâmbătă după-amiază, 16 februarie a.c., când a vrut să cumpere o caserolă cu carne de pui, din supermarketul Kaufland 2, aflat pe B-dul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța.

„VIERMI. Ia să vedem ofertele de la Kaufland! În această după-amiază, la ora 17,00, am plecat împreună cu soția la Kaufland să facem câteva cumpărături, ajungând la raftul cu carne de pui am vrut să luăm niște piept de pui, însă spre dezamăgirea noastră am găsit viermișori în casoleta de piept de pui. Când ne-am dus să le spunem lucrătorilor acestui magazin au negat faptul că sunt viermi și ne-au luat casoleta cu piept de pui și viermi și nu ne-au mai dat-o înapoi! Am vrut să vorbim cu șefii magazinului, dar nimeni nu ne-a băgat în seamă!”, a reclamat constănțeanul.

Reprezentanții Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au precizat pentru cotidianul „Replica de Constanța” că nu au primit nicio sesizare cu privire la acest caz.

Contactați de „Replica de Constanța”, reprezentanții Kaufland România au precizat: „Imediat ce situația ne-a fost semnalată în magazinul din Constanța, str. Aurel Vlaicu, acum două zile, am demarat verificări amănunțite și am retras preventiv lotul de la comercializare. Am sesizat situația furnizorului pentru explicații, iar acesta ne-a asigurat că nu există nicio sursă de infestare pe lanțul de producție. Produsul a fost păstrat la temperatura controlată de 0 – 4 grade Celsius permanent, era în termen de valabilitate, iar la livrarea în magazin a venit însoțit de declarație de conformitate din partea furnizorului, ce atestă că îndeplinea standardele de calitate. Am verificat toate produsele de la vitrina cu autoservire și vă confirmăm că sunt conforme.

Calitatea produselor este o prioritate pentru noi, de aceea echipa din magazin desfășoară verificări zilnice de prospețime și, pentru a preîntâmpina eventualele excepții, am sporit frecvența acestora la vitrina cu autoservire”.

Citește și: Piept de pui CU VIERMI, la KAUFLAND!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe stomacu rominilor o firma doiceleza prospera
0
0
Cetot ii trageti cu nazisti. Sediul lor e la telaviv si patronu e din neamt piatra. Il cheama VEXLER. Are pensie asigurata de parlament pentru holochas.
2
0
Am cumparat carne de pui de la Kaufland in termen ,iar acasa am sesizat ca era imputita .Pentru o casoleta de carne nu a meritat efortul de a ma duce la OPC sau la magazin sa-mi restituie banii.Haideti sa nu mai fim comozi cum am procedat eu si sa-i dam pe mana institutiilor abilitate.DSV nu stiu ce face cand merge in control ?Oare verifica marfa sau doar plicul cu spaga !
2
2
Pai daca asa suntem noi comozi si alergam dupa preturi de nimic. Du te la taranul roman si ia o gaina crescuta natural cu 30 lei kg sa vezi atunci ce buna o sa fie. Eu una, asa iau de ceva timp, numai carne de curte. Dai mai multi bani, dar macar simti ca mananci ceva nu? Ai dreacu zgarciti, alergati dupa mocangeala si va mai plangeti.
8
2
Pai ce dracu, daca toti fac asta inseamna ca e normal. Hai sa mancam alimente cu viermi, tinute in conditii mizere, ca toti fac asta, e normal
3
7
Nu ca as fii vreun fan kaufland dar daca dati cu rahat dati in toti. Mergeti la metro sellgros auchan cora carefour lidl mega image profi penny samd si veti vedea aceleasi lucruri. Ce dracu ma cand spala adivinu salamul in curte si il reeticheta kaufland nici nubera in romania. Toti sunt mizerabili. Toti au probleme. Nu e unul mai presus ca celalalt. Sa fim seriosi. Asa ca nu va mai cacati pe voi. P.s. replica, la articolul cu stroe nu putem comenta, e interzis, este? Hal de presa libera. Porcu e la buc sa fie ministru cristosu mami lui de jivina imputita
19
0
Daca tiau dat bani inapoi inseamna ca sunt cumsecade bravo tie ai avut noroc pt.ca nu sunt toti asa intelegatori.
7
1
Am cumparat de la Kaufland carne de porc proaspata iar acasa am constatat ca mustea de apa cu chimicale..Alta data am cumparat carne tocata la casoleta, am facut chiftele, dar am constatat ca in tigaie aproape s-a topit de tot..probabil era mai mult untura colorata sa para a fi carne..NU mai CUMPAR nimic de la acesti nemti escroci..Niste fascisti nenorociti care ne vand doar GUNOAIE, CHIMICALE si Otravuri..Apropo, am auzit ca si puii aia de-i vinde afara la Gril sunt expirati si stricati..Daca faceti greseala sa mancati, fugiti repede la urgenta..Fascisti si borfasi!!!
9
2
Peste tot se intampla asa ceva, un exemplu prost este si METRO, care ne-a dezamagit. pt revelion impreuna cu un grup de prieteni am vrut sa facem o vita argentiniana sa ne rasfatam putin, fiind pe ultima suta de metri a trebuit sa mergem la MERTO intrucat peste tot era stoc epuziat, dupa cateva ore in care carnea a stat la decongelare naturala, surpriza , mirosea ingrozitor a stricat....am returnat produsul si ne-am luat banii....iar de revelion am mancat salata
16
2
toti ne vand mizerii ,noi inghitim,altii iau spaga si inchid ochii cam asa se desfasoara comertul in Romania..produsele nu le mai verifica nimeni la primire,nici la asezarea pe raft..trantite acolo ca prostul cumpara,daca ii mai facem si-o ,oferta...ne inselam unii pe altii...
11
1
Lasa sant bagati la rotisor si prostimea mananca !!!
19
2
Din cate se vede ii dare fix in cot sau nici acolo de controalele voastre pina ii prindeti ei siau scos bani si pentru zece amenzi asta daca ii prindeti ca ce aratati este numai ce ati gasit nu toate magariile lor asa ca mariti ma amenzile alea si daca dau vina pe producator faceti si voi ca alte tari acolo ia amenda si controlu le spune eu pe tine team prins tu da in judecata producatoru si iti recuperezi bani daca ai dreptate.
9
0
sa grabit daca pastra pieptul inca o saptamana,zece zile iesea in castig cu viermusii
6
1
Aceasta situatie am intalnit-o si la magazinul alimentar de la VIVO SA. Nu cu viermi dar urat mirositoare, ceea ce demonstra ca termenul de valabilitate era depasit dar etichetele schimbate ! Ma refer la spinari de pui !
9
1
Dar cu privire la etichetele cu preturi, nu desfasoara zilnic verificari. Cand descoperi pret diferita la casa fata de cel de la raft, invoca ca nu au suficient personal si nici timp.
12
2
Adivin isi rasfata clientii zilnic cu astfel de bunatati. De la intrare te loveste mirosul de carne spalata.
17
2
Pai daca sunt conforme, pastrate corespunzator, in termen, etc, de ce a fost retras lotul de la comercializare!?
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510