REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.9° Constanța Mar., 10 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6848
18.9° Constanța Marți, 10 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6848
 

Ce spune Maurice Munteanu despre ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nunta lor

Ce spune Maurice Munteanu despre ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nunta lor

A.F. 3 iunie 2023 | 00:00 970

Maurice Munteanu, juratul de la Bravo, ai stil!, a comentat ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley în cea mai importantă zi din viața lor. Criticul de modă nu a avut nicio reținere și și-a spus sincer părerea cu privire la apariția mirilor.

Ce spune Maurice Munteanu despre tinutele purtate de Gina Pistol si Smiley la nunta lorMaurice Munteanu

Maurice Munteanu a comentat ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley în ziua cea mare. Criticul de modă spune că cei doi s-au îmbrăcat frumos și că au arătat cât se poate de ”civilizat”.  

În ceea ce privește rochia purtată de vedetă, aceasta a fost către o zonă ”romantică” și i s-a potrivit de minune.

„Sunt drăguțe, arată civilizat. Rochia e într-o zonă romantică, o abordare boho chic, i se potrivește Ginei.  

Îmi place că nu e încoțopenită, că nu e prea montată, mi se pare relaxată. Amândoi au o abordare relaxată, fresh, sunt mișto”, a spus criticul de modă, pentru cancan.ro.

Ce spune Maurice Munteanu despre tinutele purtate de Gina Pistol si Smiley la nunta lor

Tatăl Ginei Pistol a fost prezent a nunta fiicei sale

După nunta care a avut loc în weekend s-a speculat că Gina Pistol ar fi început să plângă de emoții în ziua cea mare când și-a văzut tatăl. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” povestea la un moment dat că a avut o relație tensionată cu acesta. S-a scris că soția lui Smiley nu se aștepta să își vadă părintele acolo, deși îl invitase cu mult timp înainte.

Pe rețelele de socializare, Gina Pistol a dorit să facă mai multe precizări despre căsătorie, printre care și despre zvonul legat de tatăl ei.  

Emil Pistol a venit să își vadă fata îmbrăcată în rochie de mireasă și totul a decurs normal. Prezentatoarea spune că a plâns la cununia religioasă, pentru că slujba a fost una extrem de emoționantă.  

Ce spune Maurice Munteanu despre tinutele purtate de Gina Pistol si Smiley la nunta lor

„Cununia civilă a fost scurtă. Am spus un DA cântat, că dacă Andrei nu l-a cântat și l-a spus clar și răspicat, am zis să îl cânt eu, după care ne-am dus spre cununia religioasă, unde într-adevăr am plâns. (…)

Nu am plâns că a venit tata. Pe tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele și a ales să vină și la cununia civilă, și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat, dar nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele… Vai, tata, fiica mea!  

Nu a fost așa. Nu știu de ce am simțit nevoia să subliniez, dar nu îmi place… Am vorbit foarte deschis despre viața mea, dar nu-mi place să găsim senzaționalul. Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi”, a spus Gina Pistol, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275