REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ce spune poliția despre tânăra care a căzut inconștientă la pământ, în zona cluburilor de fițe din Mamaia! Video

Ce spune poliția despre tânăra care a căzut inconștientă la pământ, în zona cluburilor de fițe din Mamaia! Video

Mirela PASCAL 12 iulie 2024 | 16:11 4581

În urma articolului publicat de Replica, cu femeia drogată căzută inconștientă pe asfalt, poliția a făcut precizări. Oamenii legii au anunțat că fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Mai mult, se pare că tânăra, în vârstă de 34 de ani, a avut și un comportament recalcitrant față de medicii chemați la fața locului să-i acorde primul ajutor.

Ce spune politia despre tanara care a cazut inconstienta la pamant, in zona cluburilor de fite din Mamaia! Video

Scene terifiante au avut loc în Mamaia joi, 11 iulie, înainte de miezul nopții. O tânără s-a prăbușit la pământ, din senin, chiar în apropierea cluburilor de fițe. Martorii spun că fata era drogată iar acum noi detalii ies la iveală. Se pare că victima a devenit recalcitrantă, în momentul în care medicii au vrut să-i acorde îngrijiri.

Video 1:

Iată ce spune IPJ Constanța!

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, privind o persoana care și-ar fi pierdut cunoștința în stațiunea Mamaia, din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 22:40 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția de poliție Mamaia au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în stațiunea Mamaia din municipiul Constanța, o femeie, de 34 de ani, și-ar fi pierdut cunoștința și ar fi refuzat acordarea îngrijirilor medicale, manifestând un comportament recalcitrant.

Video 2:

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana în cauză, care a răspuns solicitărilor echipajului SMURD și a fost transportată la o unitate spitalicească. Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că persoana nu a fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce zice? ce zice?....
0
0
Glont, direct in ceafa !!! Si se vindeca instantaneu si pe vecie....
1
1
Cum o cheamă pe drogata ?
4
2
mitocania unor cand sunt ajutati mai ales la femei mare e gradina ...
5
2
Pusa sa plateasca spitalizarea + costurile adiacente, mama ei de parasuta.Statu’ tre sa foloseasca resursele in alta parti.
27
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016