REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce spune tatăl tinerei găsită fără viață pe plaja din Mamaia!

Ce spune tatăl tinerei găsită fără viață pe plaja din Mamaia!

Ana Maria LIPAN 29 septembrie 2023 | 10:39 7073

Apar noi informații despre DJ Lalla, tânăra de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. Tatăl acesteia a făcut dezvăluiri despre starea psihică a fiicei sale. Vineri, 29 septembrie a.c., mama sa a ajuns la morga Spitalului Județean Constanța. 

Ce spune tatal tinerei gasita fara viata pe plaja din Mamaia!Laura Roșca/DJ Lalla

Tatăl acesteia se gândește că fiica lui ar fi fost în depresie sau ar fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Totodată, bărbatul recunoaște că tânăra a trecut printr-un moment greu în urmă cu o lună iar acum făcea ședințe de terapie cu un specialist. 

De altfel, pe pagina ei de pe o rețea socială, Laura Roșca recunoștea că luptă cu depresia și posta zeci de filmulețe motivaționale.  Anchetatorii merg acum pe mai multe ipoteze. Conform specialiștilor, Laura Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla a murit înecată, în plămânii săi găsindu-se apă și nisip. Trupul nu prezenta urme de violență. Tânăra ar fi putut muri înecată, sau s-ar fi putut sinucide, însă nu exclud nici varianta unei crime. Tânăra, care a fost găsită Pe o plajă din Mamaia, era DJ și prezentatoare radio. A fost identificată de autorități după tatuaje și după brățara pe care o purta.  Apropiații vorbesc despre un deces în familie care ar fi afectat o profund. 

”Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.  

Mai mulți colegi și prieteni ai Laurei au postat mesaje de condoleanțe familiei după aflarea veștii. Acestea au strâns sute de comentarii de la fani.  Trupul Laurei a fost găsit de o turistă care se plimba pe plajă. Femeia a crezut inițial că este vorba despre un manechin adus de valuri din larg. Când s-a apropiat, și-a dat seama că este o persoană care nu mișcă și a sunat imediat la 112. 

Deși pe trupul Laurei nu se aflau urme de violență, acesta a fost dus la IML pentru necropsie. Vineri, 29 septembrie a.c.  mama tinerei a ajuns la morga Spitalului Județean din Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala din apartament nu a incercat sa i-o puna, grasu pervers, cine stie ce presiuni si hartuiri i-a facut
0
0
Ala care ii facea terapie psihologica nu e devina cu nimic? Ala la care a dormit în ulimele trei zile de ce a lasat-o să plece singura dimineața? Cum aplecat de acasă doar în chiloți și maieu? Nu aștepți răsăritul intrand în apa.
2
0
Si cainele meu a IESIT MOALE in noaptea fatala !! Era transpirat leoarka!! Se RAHATISE TOT!! In noaptea cu pricina BAT-O VINA
0
3
Gata. A inceput lungirea subiectului pe 2 saptamani. Ce a mancat vecina, cum a latrat cainele a paguba cu o seara inainte. S a auzit o cucuvea cu doua nopti in urma dar nimeni nu a sesizat pericolul etc etc
12
4
DE CE VA MIRATI?? ASA NE TREBUIE..TOATE FETITELE SUNT ARTISTE..UNDE SUNT ARTISTE???IN PATUL MILIONARILOR?? DLOR PERINTI???DOMNIILE VOASTRE DE CE TACETI???SAU SI VOI...SUNTETI...LA FEL...
8
13
Toate panaramele la tv....dj pwlii de drogata.
13
17
era drogatā mangā... supradoza.
15
15

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510