REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce studii are, de fapt, Alina Eremia! În ce domeniu poate să lucreze dacă renunță la muzică

Ce studii are, de fapt, Alina Eremia! În ce domeniu poate să lucreze dacă renunță la muzică

Replica API 27 februarie 2021 | 00:00 2130

Alina Eremia e una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, iar artista reușește tot timpul să iasă în evidență prin muzica sa, dar și prin felul în care își trăiește viața alături de partenerul său! Pe ea toată lumea o știe drept artistă, însă iată ce studii are de fapt și în ce domeniu ar putea să lucreze, scrie spynews.ro

Încă de mică Alina Eremia a apărut în lumina camerelor de filmat, iar artista și-a dorit mereu să ajungă o mare cântăreață. Iată că visul său a devenit realitate, iar aceasta a ajuns cu adevărat în lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani, atunci când a participat ca și actriță într-un serial pentru adolescenți.

Acela a fost proiectul unde Alina Eremia a ajuns în centrul atenției, iar după terminarea proiectului cântăreața s-a bucurat de o carieră de succes, iar astăzi este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, reușind să scoată hit după hit.

Artista e foarte iubită de oameni, iar cum mulți își doresc să afle și informații ”ascunse” despre idolul lor, iată că aceștia s-au întrebat de-a lungul timpului ce studii a absolvit cântăreța.

Artista a terminat Facultatea de Științe Politice, specializarea relații internaționale și Științe Europane, acolo unde a intrat în urma unui examen cu media de 7,55!

Alina Eremia a absolvit astfel o facultate care nu are nicio legătură cu muzica, însă în cazul în care ar renunța vreodată la domeniul în care s-a făcut cunoscută, vedeta ar putea oricând să aibă o carieră de succes și în urma facultății terminate.

Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu, iubitul său, care a făcut-o pe cântăreață să fie cea mai fericită!

Cei doi au evitat pentru o perioadă să apară prea mult în mediul online sau în fața reflectoarelor, dar de ceva vreme nu se mai ascuns și mereu postează imagini și clipuri video care mai de care, spre surprinderea fanilor!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A terminat facultatea si frecventa cursurile in timp ce filma in telenovela Inima de tigan .
0
0
Cine PLM este si rapitoarea asta? Se crede extraordinar de superba?
3
1
acum aud prima oara de aceasta apreciata cintareata de la noi .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510