REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Ce studii are Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Ce notă a luat la Bacalaureat

Ce studii are Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Ce notă a luat la Bacalaureat

A.F. 10 noiembrie 2023 | 00:00 548

Monica Gabor, fosta soție a omului de afaceri Irinel Columbeanu, este cunoscută publicului larg datorită frumuseții și prezenței sale în lumea modei și a showbiz-ului. Recent, numele ei a fost din nou pe buzele tuturor după anunțul despărțirii de partenerul său de viață, Mr. Pink, cu care a format un cuplu timp de 10 ani. O mulțime de întrebări rămân fără răspuns: se va întoarce în România, va rămâne în SUA sau va alege Dubaiul? Și cu ce se va ocupa în viitor? Încă sunt multe necunoscute, dar un lucru este cert - Monica Gabor are o pregătire academică solidă care îi deschide uși către un viitor frumos și plin de oportunități.

Ce studii are Monica Gabor, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu. Ce nota a luat la BacalaureatMonica Gabor

O elevă silitoare și o studentă excepțională

Puțini știu că Monica Gabor a fost o elevă model și o studentă excepțională. Ea a trecut examenul de bacalaureat cu nota 9,27, demonstrându-și dedicarea și abilitățile academice încă din liceu. După absolvirea liceului, a ales să urmeze studii superioare la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative), unde și-a continuat parcursul academic cu aceeași pasiune și determinare. Aici, Monica Gabor și-a dezvoltat abilitățile în domeniul comunicării și relațiilor publice, obținând o notă 10 la absolvire.

Un viitor plin de oportunități

Diploma sa în Comunicare și Relații Publice reprezintă o bază solidă pentru o carieră în lumea media, marketingului sau relațiilor publice. Cu această pregătire academică, Monica Gabor are posibilitatea de a se implica în diverse proiecte profesionale și de a-și valorifica cunoștințele și experiența în industria comunicării și marketingului.

Despărțirea de Mr. Pink poate reprezenta un nou început pentru Monica Gabor, iar educația sa solidă îi oferă instrumentele necesare pentru a-și construi un viitor strălucit. Rămâne de văzut în ce direcție se va îndrepta și cu ce proiecte ne va surprinde în viitor, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E super ! Monica g***r Presedinte ! Nu e mai s***a ca fostii sau actualul presedinte,iar pe cineva mai bun si asa nu avem de unde sa luam. Ofertele sunt cum sunt,alegatorilor nu le pasa ,sunt obisnuiti cu traiul de c***t .Macar cu Gabita presedinte,am avea subiecte misto de barfit si nu se stie,tipa poate ar atrage investitori . In regula,daca nu Monicuta, ce ziceti de Florin Salam? Salam presedinte ! Cum suna? Daca e si salam de Sibiu,chiar si lui Iohannis i-ar place,ca suna bine.
0
0
ca sa fii c***a nu iti trebuie studii
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513