REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ce surpriză i-au făcut Florin Piersic și Titus Muntenau lui Dan Negru: „A fost un chin”

Ce surpriză i-au făcut Florin Piersic și Titus Muntenau lui Dan Negru: „A fost un chin”

Valentina CAMARA 24 februarie 2023 | 00:00 533

Dan Negru a povestit unul dintre cele mai bizare momente din viața lui. Totul s-ar fi întâmplat din cauza lui Florin Piersic și Titus Munteanu, care i-au dat multe bătăi de cap.

Ce surpriza i-au facut Florin Piersic si Titus Muntenau lui Dan Negru: „A fost un chin”

Copiii de la o emisiune pe care „Regele audiențelor” o prezenta i-au oferit un cadou inedit de ziua lui. Implicați au fost și Florin Piersic și Titus Munteanu. Dan Negru a povestit că s-a confruntat cu momente îngrozitoare după acest dar și că a scăpat greu de probleme.

Florin Piersic și Titus Munteau i-ar fi trimis pe copii acasă la Dan Negru cu un cal adevărat cu fundiță. Prezentatorul a declarat că a trecut printr-un chin până a scăpat de animal.

„Îmi amintesc că am primit , acu’ niște ani, un cadou care mi-a dat multe bătăi de cap. Făceam pe atunci un show cu copii, Echipa Fantastica se numea, și era produs de Titus Munteanu, un mare nume din televiziune. Copiii mi-au făcut atunci cadou …un cal. Asta pentru că noi am povestit despre animale în show și ei, de bună credință, ca să-mi facă o bucurie, mi-au adus un cal. După vreo lună, am reușit să-l plasez într-un centru de echitație lângă București. Până atunci, a fost un chin”, a dezvăluit ”Regele audiențelor”.

Cum a scăpat Dan Negru de calul din curte

Dan Negru a mai spus că Florin Piersic și Titus Munteanu s-a asigurat ca animalul să ajungă la el cu o fundiță roșie pe care scria: „La mulți ani, Dan Negru”. Acesta a declarat că o luna a fost nevoit să păstreze calul în curte și că a fost verificat de Poliția Comunitară și de cei de la Protecția Animalelor. Pentru a scăpa de acest „cadou”, moderatorul a plătit peste 1000 de euro.

Dan Negru a declarat că și veterinarul și-a făcut cruce atunci când a aflat povestea. „I-am pus numele Azorel, ca de cățel, mă suna Titus Popovici și mă întreba: sunteți bine? Dar un leopard nu ar fi bun? Aveam un veterinar, prieten, unde mai duceam câinele, și când a auzit că am cal, și-a făcut cruce omul”, a încheiat povestirea Dan Negru, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303